FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 5. 10. 2024, svátek má Eliška Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
WINWIG A320 FCU Jeden příspěvek | Celý strom
WINWING A320 FCU   21. 6. 2024 / 16:39
Willhelm   
Láďo tvou odpověď jsem nečetl, stejně jako Babičku, ale 100% s tebou souhlasím za ty peníze by se nemožnost regulovat jas snesla - ale není to potřeba. Má to 100% podporu regulace podsvícení tlačítek, panelu i LCD displejů.

Pro info - pro správnou funkce v XP12 je potřeba poslední Beta verze MobiFlight Connectoru a tyhle profily:
https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/90868-toliss-a319-a320-a321-a340-winwing-fcu-mobiflight-profile/ pro A319/320 a A340. Pro funkci v MSFS je třeba mít spuštěný MobiFlight Connector + ještě FSUIPC, ale protože MSFS a airlinery jsem definitivně vzdal, tak tady jsem po profilech nepátral, ale předpokládám, že analogicky k XPL budou profily i pro MSFS.

V XPL pak není třeba nic mapovat, nahodí se ToLISS Áčko a jede to vše jak má - tedy vč. nastavení těch podsvícení a jasů. Čudlíky jsou od novoty trochu tužší, ale to se asi časem lehce ochodí - pravděpodobně dříve než v reálu.

Pročetl jsem si manuál a zjistil že stojánek má dvě možné montážní polohy - na bocích a pak zezadu. Zkusil jsem přemontovat z boků na zadní stěnu a tady si soudruzi konstruktéři v Čínské lidově nedemokratické republice s diagramem stability při návrhu moc hlavu nelámali (pro lidi bez konstrukční praxe: nestojí to, hapá to, konkrétně dopředu na čudlíky) - takže jsem zase rychle montoval zpět na boky. Možná si časem navrhnu svůj stojánek s větší základnou a nechám vypálit z nerezu. Uvidím jestli začnou vyrábět i EFIS panel(y).

Když to letos v Březnu oznámili, na Redditu se kolem strhla celkem vzrušená diskuze, kde docela dost lidí válcovalo nadšence jako já aby to nekupovali a šetřili raději 1500 USD na Buy American - protože 90 USD podporují spalování uhlí, dětskou práci, totalitní režim a nerovnoprávnost žen. Sice lehce chápu, ale stejně jsem rád, že mi tahle diskuze, v Březnu kdy jsem to předobjednával, unikla.

Winwing má i svou apliaci na flashování, kalibrace a mapování profilů. Přes tu mi však FCU nefungovalo - resp. vstupy ze zařízení do simu šly, ale synchronizace displejů se simem nefungovala.
 1x  
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ