FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 6. 7. 2024, Den upálení mistra Jana Husa Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
WINWIG A320 FCU Jeden příspěvek | Celý strom
WINWING A320 FCU   21. 6. 2024 / 16:39
Willhelm   
Láďo tvou odpověď jsem nečetl, stejně jako Babičku, ale 100% s tebou souhlasím za ty peníze by se nemožnost regulovat jas snesla - ale není to potřeba. Má to 100% podporu regulace podsvícení tlačítek, panelu i LCD displejů.

Pro info - pro správnou funkce v XP12 je potřeba poslední Beta verze MobiFlight Connectoru a tyhle profily:
https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/90868-toliss-a319-a320-a321-a340-winwing-fcu-mobiflight-profile/ pro A319/320 a A340. Pro funkci v MSFS je třeba mít spuštěný MobiFlight Connector + ještě FSUIPC, ale protože MSFS a airlinery jsem definitivně vzdal, tak tady jsem po profilech nepátral, ale předpokládám, že analogicky k XPL budou profily i pro MSFS.

V XPL pak není třeba nic mapovat, nahodí se ToLISS Áčko a jede to vše jak má - tedy vč. nastavení těch podsvícení a jasů. Čudlíky jsou od novoty trochu tužší, ale to se asi časem lehce ochodí - pravděpodobně dříve než v reálu.

Pročetl jsem si manuál a zjistil že stojánek má dvě možné montážní polohy - na bocích a pak zezadu. Zkusil jsem přemontovat z boků na zadní stěnu a tady si soudruzi konstruktéři v Čínské lidově nedemokratické republice s diagramem stability při návrhu moc hlavu nelámali (pro lidi bez konstrukční praxe: nestojí to, hapá to, konkrétně dopředu na čudlíky) - takže jsem zase rychle montoval zpět na boky. Možná si časem navrhnu svůj stojánek s větší základnou a nechám vypálit z nerezu. Uvidím jestli začnou vyrábět i EFIS panel(y).

Když to letos v Březnu oznámili, na Redditu se kolem strhla celkem vzrušená diskuze, kde docela dost lidí válcovalo nadšence jako já aby to nekupovali a šetřili raději 1500 USD na Buy American - protože 90 USD podporují spalování uhlí, dětskou práci, totalitní režim a nerovnoprávnost žen. Sice lehce chápu, ale stejně jsem rád, že mi tahle diskuze, v Březnu kdy jsem to předobjednával, unikla.

Winwing má i svou apliaci na flashování, kalibrace a mapování profilů. Přes tu mi však FCU nefungovalo - resp. vstupy ze zařízení do simu šly, ale synchronizace displejů se simem nefungovala.
 1x  
Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ