FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 23. 9. 2024, svátek má Berta Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zásek po update MSFS 2020 Jeden příspěvek | Celý strom
Zásek po update MSFS 2020   24. 9. 2023 / 23:32
Willhelm   
Přihřeju si tady u tebe polívčičku a taky poprosím o rady od těch co v MSFS tráví podstatně více času než já.

- QNH: ATC hlásí v InHg - můžu přepínat jednotky na imperiální, hybridní, metrické ale HPa z něj nedostanu. Co dělám špatně? Kde najdu ten správný přepínač v spletitém systému menu?

- Zajímavá věc, můj VKBsim Gladiator MkII měl před resetem cloud save obrázek s čísly tlačítek, po stisknutí se hezky vizualizovaly rozsvícením. Celý Joy měl solidní startovní profil pro GA éra. Po resetu není ani obrázek, ani profil. Zkoušel jsem aktualizovat FW na poslední verzi, ale FSXX ho pořád má bez obrázku i bez přiřazených funkcí - po manuálním přiřazení vizalizuje jen funkce tlačítek, osy zůstávají vždy v plné výchylce.
Honeycomb berany a Happyho Pedále jsou bez problémů. Tenhle Joystick mimochodem už čtyřikrát změnil brand. Nejprve to byl Ravecore Javellin, Pak VKBSim Gladiator MkII a teď je to Cobra V6 https://flashfire.tw/en/items/8b0eea a zároveň FR-Tec Raptor Mach 2 https://www.originalky.cz/fr-tec-flight-stick-raptor-mach-2-pc-p196825/

- Jsem sám komu blbne content manager? - Vyberu balíčky a ukáže mi, že bude stahovat 13,6GB - samotný download pak má 3,6 GB. Analogicky pak 12,1GB je 2,1GB atd. Systém downloadu u FSXX mi mimochodem přijde hodně ujetý - aby jel z enginu hry a vytěžoval na 100% nejen internetové připojení, ale zároveň si u toho přitopil grafikou na 80% výkonu to mi od hry, která se tváří zeleně a v posledních updatech přidala do simulace strojů parametr virtuální produkce CO2, přijde dost pokrytecké. Byl by pro tak velké studio problém udělat nenáročného download klienta ve stylu XPL, DCS apod.?

- Je nějaká cesta jak se u nově nainstalovaného kontentu z World Updates zbavit hromadně všech těch NEW žlutých vykřičníků na World Map bez toho, aby je člověk musel v simulaci obletět a obkoukat?

- Je nějaká cesta jak ovlinit prioritu nahrávaných scenerek jinak než v dev modu? (Znalci XPL vědí jak jednoduché to bylo pomocí custom_scenery.ini a případně správným dodržením názvové konvence.)

Osobní povzdech nad tím, že jsem to před lety pořídil na MS Store - jak studuju různé návody tak ze všech tří verzí je ta z MS Store nejcypatější - s nejkomplikovanější cestou k souborům, neexistující správy cloud save (na rozdíl od Steam verze, u krabicovky jsem se nedočetl jak má tohle ona), nemožnosti uložit si profily ovladačů atd.

Časem asi budu přicházet na další drobnosti, tak to chci valit pod jednu větev. Snad z toho bude užitečnější baobab v původním duchu tohoto fóra než sousední aktuální souboj dvou demagogických proudů v Dny NATO topicu. Zlatý prciny a časy kdy jsme se hádali jestli P3D nebo XP10 apod.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ