FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 23. 9. 2024, svátek má Berta Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zásek po update MSFS 2020 Jeden příspěvek | Celý strom
Zásek po update MSFS 2020   23. 9. 2023 / 06:50
Willhelm   
Díky. Taky se mi zdálo, že se mi to v tomto bodě nějak seká a tak jsem smazal cloud save, psychicky připraven přijít o logbook, nastavení a i profily ovladačů (i když tady jsem pravda trochu skřípal zubama).
Stopka v nahrávací obrazovce je výrazně kratší, ale největší překvápko - FSXX si postahoval při novém spuštění asi 10GB dat. Nevím co všechno, ale v sekci Flight training mám teď asi přes dvacet výukových letů - předtím byly dostupné asi jen ty čtyři co tam byly hned po vydání. Takže celkem zajímavý glitch ze strany Asoba s cloud savem.

Další zajímavý glitch mají u helikoptér. Tady je třeba přepnout flight model do Legacy - nastavit realismus na 100% uložit, ukončit FSXX, nahodit FSXX a přepnout flight model zpět na Modern, uložit. (Stačí tohle provést jednou, naštěstí není třeba opakovat po každém spuštění FSXX) Pak se konečně ty dvě default heliny chovají rozumně a asi tak jak by měly. (No teda musel jsem ještě v nastavení os ubrat sensitivity někam k 60%, ale to bude asi u každého ovladače individuální záležitost a na chuti každého soudruha.)

Stran zpomalení díky obsahu community složky - držím stále na minimu - jen esenciální věci kolem ČR - kostely, sila, vysílače, průmyslové objekty a GA letiště, pak LKTB od Pavla Movzera (aerosoft), LKPR od Tailstrike a vše od Flying Partners Slovakia (free i placené), We love VFR region Evropa a dráty elektického vedení. Z knihoven asi jen windy things, animated people a Dave´s 3D people. To vše bylo relativně v klidu - bez nějakého zásadního zpomalení, pak jsem koupil GSX Pro a nainstaloval free live AI traffic přes FBW installer. Tady se mi zdálo, že to začalo kurevsky zasekávat v té loadovací obrazovce. Tipnul jsem viníkem AI traffic a moc a moc modelů a textur. Včera odinstaloval spolu s tím resetem cloud savu a bez efektu, nahrávací zásek tam je furt. Vylučovací metodou tedy viníkem v mém případě bude GSX Pro.
 1x  
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ