FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 16. 9. 2024, svátek má Ludmila Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Editor letadel ??? Jeden příspěvek | Celý strom
Editor letadel ???   18. 12. 2002 / 19:30Tomáš L.
Prosím pomoc ! Dělal jsem si trochu pořádek v FS2002 a vymazal jsem omylem o trochu víc souborů, než bylo třeba. FS mi už nejde spustit, musím jej přeinstalovat
Nemáte někdo tip na editor letadel, který by dokázal odzálohovat nebo separovat letadlo se všemi gau soubory, které k němu patří ? Za období, kdy jsem stahoval každé lepší letadlo ( a po měsíci jej zase mazal ) se mi nahromadily tuny gau souborů, které již nepotřebuji. Čert aby se v tom teď vyznal.

A nevíte ještě někdo, které soubory odzálohovat, abych po přeinstalování FS mohl vrátit knihovnu krajin se všemi přidanými sceneriemi a nemusel je tam znovu všechny nastavovat ?

Díky Tomáš
 

Re: Editor letadel ???   18. 12. 2002 / 21:18
Luděk Ch.
Co se týče letadel, tak to nevím, ale ty GAU bych si nechal všechny, zase tolik nezabírají a ne každé letadlo má všechny potřebné GAU přibalené ve svém archivu. A free letadla využívají hodně často různou kombinaci kombinaci stejných free GAU. Na zálohování scenerií by mělo stačit uschovat adresář, kde máš uloženy přidané scenerie, (k některým je potřeba mít určité BGL nebo textury i v hlavních adresářích FS2002, scenery, texture) a taky soubor scenery.cfg, který je v hlavím adresáři FS2002. Potom by měly po nové instalaci FS zase hned fungovat. Ale nikdy jsem to nezkoušel, tak to není jisté.
 

Re: Re: Editor letadel ???   18. 12. 2002 / 21:43
Jirka Chvátal (OK-PTH)
To myslíš těch 450 MB gauges co mám aktuálně já? Zkoušel jsem různý gaucleanery, ale všechny byly nahovno. Buď nefungovaly, nebo odstranily i to co neměly. Nejlepší jee si udělat zálohu nainst. FSka kompletně na CD a když je to v kýblu a spadne, nebo je to už moc nadutý, tak to prostě celý přemýznout a nahradit ze zálohy. Dělám to takhle i s Woknama. Není nic lepšího.
 

Re: Re: Re: Editor letadel ???   18. 12. 2002 / 21:51
-AG-
přesně tak, moje .gau zabíraj 156MB, ale poznat co je co, jen tak nejde
 

Re: Re: Re: Re: Editor letadel ???   18. 12. 2002 / 22:08
Jirka Kallasch   
jak to ze vam gau. zabiraji tak malo?...
me zabiraji skoro 700Mb
 

Re: Re: Re: Re: Re: Editor letadel ???   19. 12. 2002 / 08:04Mira KV
Něco jsem na www.fsfreeware.com/dcd/ zahlídl. Byl to nějakej prográmek, který uměl vyhledat Gauge, které nejsou využívaný. Ale já osobně jsem ho nezkoušel, takže nemůžu nic zaručit. Zadej do search gauge v sekci utility, program se tušim jmenuje Aicraft and Gauges Uninstaller 4.1
 

Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ