FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 23. 9. 2024, svátek má Berta Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Aero 145 Jeden příspěvek | Celý strom
Aero 145   13. 5. 2024 / 19:21
Srandista2
Zdravím pány piloty, po delší době jsem osedlal Aero 145 a čekalo mne několik překvapení.

1/ Nepochopil jsem, proč u placeného letadla, kde je 5 liverek si můžu jen u jediné nastavit vlastní imatrikulaci. Proboha proč? Chápu OM-NHS. Je to dárek pro Jožu a skutečné letadlo. Ale co MS-AERO a SO-PRETTI? To jsou tvůrci slabomyslní? Ještě bych pochopil, kdyby to dali jen do proměnné, která by se zobrazovala jen v hangáru, ale narvat to tam na hulváta aby to nešlo změnit to je celkem síla. Tak že jediný vzhled, kde si můžu dát vlastní imatrikulaci je čistě bílý. Paráda. Škoda, že má angličtina není tak dobrá abych jim to napsal přímo. A aby to bylo ještě lepší, tak na flightsim.to není k nalezení jediná liverka na Aero 145. Nebo jsem opravdu slepej a neumím hledat. Našel by se tu náhodou nějaký dobrovolník, který by mi (klidně i za finanční odměnu) upravil OM-NHS buď na liverku bez imatrikulace nebo přímo na OK-DHS? (Zájemci prosím SZ, ať tu zbytečně nespamujeme).

2/ Možná je to jen má chyba a nepochopení symbolů, ale u nastavení listů vrtule bych očekával že symbol malého úhlu, bude nastavení úhlu listů vrtule zmenšovat a symbol velkého úhlu bude nastavení listů zvětšovat. Chápu to správně? Protože v simulátoru se letadlo chová přesně opačně. Tak si nejsem jistý kde je chyba.

3/ Netušíte prosím někdo, kde má Aero 145 ovládání zamykání zadního ostruhového podvozku? Mám to namapované na joysticku a zdá se, že to funguje. Ale v kabině jsem nikde nenalezl žádné ovládání, pro optickou kontrolu, jestli je zamknutý nebo ne. Tušíte to prosím někdo?
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ