FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 25. 10. 2024, svátek má Beáta Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Rolling cache - obecně Jeden příspěvek | Celý strom
Rolling cache - obecně    29. 7. 2023 / 18:10
ulitej
Ano na ty čtverečky jsem talé se až dostal , jen co me zarazilo že jsem si dal najít moji oblast zájmu a to LKHD a při zoomování došlo k změně velikosti čtverečků což je pochopitelné a při klepnuti pravým tlačítken tak se zobrazila určitá část dané oblasti a když jsem v této oblasti klinul znova na nějaký ten zmodralý čtvereček tak ten znovu přemodral na sytější barvu . Pokud jsem nakliknul takto na zkoušku pár čtverečků tak se to stáhlo rychle což je logické jen mě mate proč se to může takto definovat ve dvou krocích - prostě asi člověk může použít rychlý výběr a nebo opravdu definovat jen a jen třeba jeden čtvereček.

No a aby řeč nestála pokud by člověk měl definovanou jednu oblast zájmu myslíte , že to je možné přemístit klasickým kopírováním do jiného simu , nebo si ty složky vytváří vysloveně pro svoji licenci.

Jinak asi podle čterečků se ukládají data při letu - běžná logika mi tedy říká, že letím nad čtverečkem a načtou se mi tím data daného čtverečku a i nějaké sousední data čtverců - co myslíte znalci. A hned na to tedy navazuji běžné automatcké načítání se časem přepisuje jak tu bylo již řečeno, ale ručne definované oblasti tam asi zůstanou dokud to člověk ručně nesmaže.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ