FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 20. 9. 2024, svátek má Oleg Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSLTL 2 Jeden příspěvek | Celý strom
FSLTL 2   17. 5. 2023 / 18:17
PepaFL
Po přečtení vláken o FSLTL bych doplnil -

1) zmenšení z 4k na něco stravitelnějšího . 1024 vypadá pořád dobře a všechny letadla zabírají 2.78 GB namísto původních 30ti GB

100 letadel na velkých letištích obsadí 100+ MB VRAM namísto původních 2.5 GB. Plynulost se výrazně zlepší a hit na FPS se minimalizuje.

Mám zatím jako nejlepší použitelné nastavení 100 statických na velkých letištích + 30 airliners 55 km rádius, ground 25-30 km. Dost na to aby se to v současném stavu MSFS nějak kolem letišť motalo (doslova ) . Protože MSFS jedou stylem když my to neumíme tak to pokazíme jiným kdo to umějí

FSLTL musí tedy obcházet špatné věci MSFS , měnit násilím body dosednutí letadel, přiblížení atd...to vše v dalším update je ale pokaženo zlepšením trafficu ze strany simulátorů a musí se začít znovu. Bohužel MSFS jede svoji hru Chaos nádraží v Mumbaji a tak na velkých letištích dochází ke křižování letadel na finále protože část z nich jde na ILS, část se snaží najít nějaký VOR a část použije RNAV. na 4 drahách KMCO to vypadá jak na indické křižovatce řízené sjetým strážníkem bez praxe. Do toho navíc díky MSFS startujou další letadla naproti s větrem v zádech. To FSLTL částečně vyřešili použitím ŠIĎ a STAR ale MSFS zase řekl jasně NE - nikdo cizí prý nebude v zavedených pořádcích dělat holubník

XNviewMP umožní dávkové zmenšení na pár kliků.
ZALOHOVAT puvodni Sim Objects. Trpelive pockat az vsechny .pgn dostanou nacteny popis/ info o sobe a SSD prestane pracovat. To chvili trva. Odebrat vsechny mensi az po velikost kterou uz zmensovat chci.NEPOUZIVAT vic jader procesory , jen JEDNO. Jinak vzniknou chyby. S jednim jadrem jsem zadne poskozene letadlo nenasel.


Menu Tools->Batch conversion
Input panel: Select Add Folder and choose FSLTL SimObjects directory
Wait, until all the images has resoltion info. Then put those in order, remove all the 1K and 0.5K stuff. Do convert only for the 2K and 4K images.
Action panel: Add action->Resize with Fit / 1024x1024 pixels / keep ratio / follow orientation / Reduce only options
Output panel: Output to source folder, filename to {Filename}, replace if already exist, keep extension, preserve metadata Press Convert!

Komu se nebude líbit může snadno do Sim Object vrátit původní zazalohovane aircrafts po vymazání zmenšených.

Doplněk k verzi 1.5 - je tam bug s GA - i když se vypne na nula/ nula pořád cpe až 15 GA pro letiště a nastrká je po různých místech na úkor airlineru. Má to vliv na FPS a nejde vypnout. Poslední skvělou verzí byla experimentální 1.4.5f která toto nedělala.
Pro ty kdo létají velká letiště airlinery je řešením všechny malé GA z Sim Object / aircraft docasnevybrat někam jinam do karantény mimo Sim Object / Aircrafts . Pro malá letiště a různé Cessnare funguje injector 1.5 dobře bez nutnosti izolovat nějaká letadla.
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ