Nj já si v nevyhlášené restauraci dávám stejka za 660 (a jen roštěnec, svíčková bude za 8 kil), předkrm/polévka 100, příloha 80, kafe 50, dezert 100... s mizerným tipem litr, ale je takové normální dávat tip 10% někde i víc..
Stejně kino, lístek 410 (sál pro max 24 lidí, velká pohodlná křesla, polohovací, člověk si na nich může lehnout), samo obsluha, pro začátek nějaký drink, třeba mojito za 150, pak burgera za 250 nebo suši za 400, ke konci filmu pak nějakou sladkou tečku s nějakým pitím, litr jen to hvízdne
Řešit párkrát do roka nějakou scenérku za 500? who cares. Ale za hodinu mé práce je taxa mezi 1350 a 1700, podle objednaného objemu, takže zřejmě žijeme v jiném světě a chápu že pro někoho je těch pár stovek docela dost  |
|