FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 22. 10. 2024, svátek má Sabina Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
EZCA EzdokCam - vibracie pri pri dotyku s dráhou. Jeden příspěvek | Celý strom
EZCA EzdokCam - vibracie pri pri dotyku s dráhou.   20. 3. 2015 / 11:09
Rastislav11
Pekný, slnečný (od 09:30 - 12:05 čiastočne slnečný - zatmenie slnka) deň všetkým. Začal som používať program EZCA Ezdok cam v. 1.15, aby som si oživil otrasy v kabíne. Avšak objavil sa mi problém. Pri vzlete všetko OK, pri lete všetko OK, ale akonáhle sa pri pristávaní dotknem dráhy, začne to tak otriasať, že pilot akoby lietal po celej kabíne, nedá sa na to ani pozerať. Nepomohlo ani update na v. 1.17, ani importovanie efektov zo stiahnutého súboru .ecs vytovreného pre Airbus X (používam korektne pre Airbus X) a nepomohlo ani, keď som toleranciu cockpitwalls odškrtol a stiahol s mínusovej osi aj z plusovej do stredu (tí, čo EZdok používajú asi vedia). Začne to robiť len po dlhšom lete. Ak vzlietnem a do pár minút (nemám presne odsledované koľkých min pristanem, všetko je OK.

A ešte jedna drobnosť. Ak sa chcem poobzerať po cockpite, v FSke bez EZdok-u treba stlačiť medzerník a myškou pohybujem hlavou a kochám sa. Dá sa také niečo docieliť aj pri EZdok-u? Pretože tam to je defaultne nastavené tak, že stačí len myškou pohybovať. Ak túto funkciu vypnem, tak sa dá pohybovať hlavou cez kombináciu medzerník + myš, avšak po cca sekunde vráti hlavu/pohľad na pôvodné miesto.

Za prípadné rady vopred ďakujem. Idem ešte laborovať ďalej
 

EZCA EzdokCam - vibracie pri pri dotyku s dráhou.   20. 3. 2015 / 21:23
Hlenitorix
ad2 : Tak z toho vracení se zpět už mám tik. I když se rozhlížím /přes XBOX ovladač/ a stihnu se vrátit, stejně se Ezdok o něco uhlopříčně dorovná.
Řešení mám jen že ho při rozhlížení se deaktivuju '3' a pak zase nahodím. Jen je zapotřebí počítat s tím, že při deaktivaci vůbec nefunguje jakékoliv přepínání pohledů /které jsem nastavil v Ezdoku/.
 

EZCA EzdokCam - vibracie pri pri dotyku s dráhou.   20. 3. 2015 / 22:20
Rastislav11
ahaa, rozumiem. Dobrý nápad, nakoľko nepoužívam prepínanie pohľadov a na všetko si približujem kolečkom na myši. Vďaka za nápad, vôbec mi to nenapadlo. Díky

Ešte tak vyriešiť prvý problém. Zatiaľ moje jediné riešenie je také, že EZdok nepoužívam. Ale škoda toho :/
 

Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ