FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 25. 9. 2024, svátek má Zlata Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Screenshoty Jeden příspěvek | Celý strom
Screenshoty   21. 12. 2013 / 14:21
Kendy   
Ty myslíš Sandera že. Jo, přiznám se, taky mu dám občas mínus, protože to je obrázek jen z LZIB, při vzletu a jen pokaždé jiná společnost. Mimochodem, pokaždé se záběrem přes trávu. přitom ani trochu ho třeba nesere, že obrázek je ze zimního období ale tráva je zelená jak brčál, jako kdyby bylo právě to nejlepší léto na sečení. Nebo mě ještě napadlo jedno jméno. "Řebík" díky tomuhle jelitu, máme všichni omezenou možnost počtu vložených obrázků a dalo by se ještě jmenovat, no což už naděláme. Já tam třeba dám screen převážně z výroby mé práce a vůbec mi nejde o hodnocení, spíš informovat o tom, co se právě děje v mém photoshopu.

To Algy: Naprostej souhlas se vším co jsi napsal. Tady se většinou nehodnotí jestli je obrázek hezkej nebo ne, ale podle toho kdo ho tam zrovna dal. Jsou tu minimálně tři hovada, který automaticky dávaj mínus na cokoli. Osobně to velice pečlivě sleduju. Prohlédněte si pár skutečně hezkých obrázků a vždy u nich najdete maximálně 3 mínu, jinak samé plus. To schovávání za imunitu hlasování, je v tomto případě až moc diskrétní. Docela bych ty drobné komentáře pod obrázkama taky bral.

Všiml si tu vůbec někdo z vás, že JM udělal dobře volitelné záložky a je jen na vás, jaké screeny ze kterého simulátoru si zvolíte?
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ