FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 22. 10. 2024, svátek má Sabina Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Lepší realističnost FSX? Jeden příspěvek | Celý strom
Lepší realističnost FSX?   17. 3. 2012 / 19:08
Lukyn
Ahoj!
Už jsem se překousal přes nástrahy létání ve FSX a tak nějak bych šel ještě dál a proto se chci zeptat na pár věcí -

1. existuje addon na zvýšení realističnosti chování letu? Ve fsx mám vše na realistic a při běžném počasí se letadlo akorát občas zhoupne jako na houpačce - ve skutečnosti se ale "hýbe" více a častěji, propadá se apod... chápete mě ne? A vůbec se tak nějak snadno ovládá.

2. existuje addon na zvýšení realističnosti opotřebovávání letadla, zvýšení odezvy na například špatné zacházení s motorem apod? Závada přístrojů, hydrauliky a tak dále? Za celou dobu co létá, je letadlo stále jako nové... žádná byť malinká chybička - z toho vyplívá také bych uvítal realističtější studený start - vždy když spustím hru tak všechno prostě 1000000% funguje, na co používat primer když letadlo vždy naskočí jako nové s ním i bez něj, mrzne a stejně motor naskočí na jedno škytnutí, budíky vždy ukazují perfektní podmínky... prostě příliš dokonalé...

3. existuje addon co si pamatuje lety a bere tedy ohled na opotřebovávání letadla? Kde se dá doplňovat olej, kontrolovat stav motoru apod... vím že placené letadélko myslím "katana" má podobný "manager" kontroly letounu přímo zabudovaný.

4. existuje addon co místo trapného - aircraft overstressed - nevypne hned hru ale začne působit na letadlo a případně začne způsobovat škody na integritě? Přeci není možné 10 sekund překročovat rychlost a ukončit kvůli tomu ihned let....


Takže pokud někdo podobné addony znáte, prosím podělte se semnou o informace. Preferuji samozřejmě freeware takže předem díky!
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ