FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 25. 9. 2024, svátek má Zlata Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
kúpil som si FSpassengers Jeden příspěvek | Celý strom
kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 14:54
Roberto22
pre tých ktorý ma obvinili za krádež tak len taký malý oznam že podporil som tvorcou a dnes som sa rozhodol že si tento addon kúpim aby som nebol zlodej ako ma tu väčšina nazýva
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 15:12
com304
gratuluju, a co my s tím?
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 15:18
Létající myš   
Asi máme napsat náčelníkovy, aby ho za to povýšil.
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 16:14
miki_pilot
No to jsme my češi! Téměř všichni někdy přestupují zákony (hlavně na silnici,že!),ale jakmile je to někdo jiný, tak křičíme hned zloděěěěěj!
Já zase říkám ať si dělá každý co chce, zodpovídá se před zákonem, ne před lidma.Toho křiku pro "kradenej sw" mi tady připadá jako hon na čarodejnice. Kdo je povolaný tady moralizovat? Každý máme ve skříni nějakého toho kostlivce,tak prosím pánové a případné dámy začněte nejdříve u sebe! A kdo je bez viny,nechť hodí kamenem !!!! ! ! ! ! !
ZDAR !
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 16:18
tonde   
nejde o nevinu či vinu či moralizování, jednou je v pravidlech fóra zákaz zmiňovat se o kradeware, tak je třeba to respektovat. Tento server je dost čtený všemi možnými lidmi, možná by ses i divil, tak na co si plivat do polívky, kterou sami jíme?
Peace, brothers!
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 16:21
Tragédie v JRD
Jo, jsme tu trošku pokrytci .. ale asi je to docela rozumný status quo...
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 20:57
Lejzy
Jak kdo, ja mam na letani i jine hrani vse legal. Samozrejme z mladi porad nekde mam ruzne doomy a dune 2, ale to je davno.
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:16
bokepz
este jedna vec odomna... nikde som nenapisal ze som nieco stiahol hlavna vec ze ma tu idete ukamenovat zato ze stahujem ! a nevedel som ze sa vas to tak dotkne...placem napisali ste ze som pubertiak alebo zeci mam doma vychovu ak nato nemas tak si to ukradni... teraz sa mam zato urazit ? skoda reci...... mali chlapec sa modlil k bohu a prosil ho aby mu dal bicykel no nic take sa nestalo tak si ten bicykel ukradol a modlil sa aby mu boh odpustil a takto to na svete bezi ale ide otu pointu a prepacte zato ze zijem v relanom svete nie vo virtualnom....dufam ze som vas uz tymto neurazil
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:25
AJS
Asi to chlapče nechápeš, ale největší vlnu zlosti jsi spustil svým tvrzením, že kdo si koupí nějaký doplněk, je debil. Máš takový problém to pochopit? A nebreč tu
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:45
bokepz
neboj nic ja to chapem az velmi dobre len som necakal ze vas to az tak vezme jeden komentar a nemyslel som vsetky doplnky ale ten program...ale nechajme to uz tak je to kazdeho vec a hlavne to co som napisal je moj nazor
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:44
Luděk Ch.
Hele, doma a potichu si klidně kraď, když toho máš dobrý pocit. Ale nedělej aspoň debily z těch, co považují za samozřejmost zaplatit za to, co chtějí používat.

Jinak ale opravdu pláčeš na špatném hrobě. Měl bys plakat tak akorát nad sebou.
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:50
bokepz
pozname sa ?
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:50
Pips   
Vida, tak už tu máme i náboženství! když se pak pomodlíme za odpuštění, tak asi můžeme ukrást co chceme a bude to v pořádku? To je zajímavý řešení. Zatímco nevěřící jdou do vězení, věřící do kostela... jestli to chápu dobře.
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:53
bokepz
a ze ja nechapem veci...no vidim kto tu je nechapavy...len si dokazal ze o zivote toho moc este nevies...je mi s vas zle !
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 19:17
Pips   
To víš, nedostali jsme do vínku všichni stejně moudrosti a tak je to na nás, co o životě ještě nic nevíme, občas vidět. Jako tolerantní a moudrý mudrc bys nás měl všechny s úsměvem obejmout, pohladit po hlavičkách a slíbit nám, že až budeme větší, tak nám to zkusíš vysvětlit.
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:56
Mike2811
Evidentně jsi, protože máš stále problémy chápat psaný text.

1. Co děláš u sebe doma je tvoje věc a ve své podstatě to nikoho nezajímá. Jen při tom drž hubu a to hned ze dvou důvodů. Ad A - pro své vlastní dobro a ad B - protože chceme tady mít klid a nedělat problémy ostatním na fóru a především Jirkovi Masníkovi, který to tu vede.

2. I když se ti to nemusí zdát, tak tvůrci si na tom dali práci a chtěli by za svou práci taky nějakou odměnu. Nevím, jestli už jsi pracoval nebo byl na brigádě, ale asi bys taky nebyl nadšený z toho, že makáš celý den a na konci ti šéf řekne, dnes to bylo zadarmo, zkus to zítra. Co bys udělal ? Asi šel jinam, že jo. A proto na celé warez scéně platí postulát, když už se ti něco opravdu líbí, tak si to dodatečně kup, abys podpořil tvůrce v jejich činnosti. Protože jinak by už další PMDG vzniknout třeba nemuselo, rozumíme si ?

3. A tady si dostáváme k jádru pudla, možná že to teď konečně pochopíš. Nazývat debilama ty, kteří podporují tvůrce a mají dostatek slušnosti, aby za to zaplatili, i když je tak lehké to prostě stáhnout někde za pár minut, to je prostě rána pod pás. Pokud to tak udělají všichni, tak na to tvůrce kvalitních letadel může celkem rychle dojet, což se zrovna v našem odvětví (kde není tolik solventních kupců) už také několikrát stalo. Proto by sis takové narážky mohl opravdu odpustit.

No, vem si z toho, co chceš, třeba to bude mít nějaký efekt. Přeji hezký večer...
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 19:27
Létající myš   
Mám v tom zmatek. Kdo vlastně jsi Roberto 22 ....nebo bokepz ?
já jen když píšeš ....este jedna vec odomna...a reaguješ na roberto 22
 

kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 21:09
bokepz
ja som ja on je on a napisal som to sem lebo som nechcel pisat do toho dlheho stromu kde som sa uz pomali nevyznal ani ja sam
 

kúpil som si FSpassengers - aneb sa zamysli.   3. 2. 2012 / 18:57
Rastislav11
Už dlhšie si čítam tvoje príspevky a odpovede na ne..Ja som sa sem tiež prihlásil v tom úmysle,aby som dostal čo najrýchlejšie nejakú radu od skúsenejších,aby mi moje FS šlapalo tak,ako má.Keď sa vyskytol nejaký problém,hneď som ho sem "zavesil" bez toho,aby som strávil pol hodinku vyhľadavaním daného problému na google.Častokrát mi sem ostatní písali uštipačné poznámky,že si to mám vyhľadať atď., s dobrým úmyslom.Ja som samozrejme reagoval podráždene s rozžeravenou hlavou, a tým som si potom znepriatelil veľa ľudí tu na fóre.Potom som sem už žiadne príspevky nepísal,pretože som vedel,že mi nik neporadí.Ak sa mi v FS-ke vyskytol nejaký problém,tak som konečne zapojil rozum a snažil sa to vyriešiť sám.Čítal som rôzne fóra na google,samozrejme veľa ich bolo v angličtine, a pomaly som skúšal všetky možné riešenia.Týmto som sa naučil samostatnosti v FS-ke,veľmi veľa nových vecí som sa naučil,čo sa týka nastavenia atď., vytváram si občas vlastné repainty a addony hľadám aj na viac,ako na prvej stránke vo vyhľadaných stránok na googli.Preto som teraz veľmi vďačný,za to,že ma tu na fóre "zdrbávali"..Nemysleli to v zlom a naučili ma samostatnosti, čo sa týka FS.Neber to v zlom,keď ti niekto niečo vytýka.Buď rád,že ti na to vôbec niekto odpíše a snaží sa ti ako tak pomôcť.Nikto ti tu nechce zle, len by si mal byť aj ty trochu samostatnejší a prv ako niečo "upneš" do fóra, venuj hodinku-dve a "pošpacíruj" sa po nete.Dosť ti napovedia aj videotutoriály.
 

kúpil som si FSpassengers - aneb sa zamysli.   3. 2. 2012 / 19:08
Kendy   
Do kamene vytesati a sem nahoru napsati, pro všechny nově příchozí. Za tohle, máš u mě palec nahoru.
 

kúpil som si FSpassengers - aneb sa zamysli.   3. 2. 2012 / 19:10
OKMAR
Naprostý souhlas kolego, mluvíš mi z duše Postupuju stejně a pomalu se daří
aneb Kendyho škola je k něčemu dobrá ... ale kéž by na tomto serveru fungovalo vyhledávání příspěvků, tak jako kdysi
 

kúpil som si FSpassengers - aneb sa zamysli.   3. 2. 2012 / 19:19
Luděk Ch.
Google ti to najde a možná i lépe, protože to nemusí být přesná shoda. Stačí do vyhledávání google k hledané frázi připsat flightsim.cz a máš to

Jinak palec nahoru Rostislavovi.
 

kúpil som si FSpassengers - aneb sa zamysli.   3. 2. 2012 / 19:29
Roberto22
ja s tebou uplne suhlasim a nikdy som nepovedal že to takto nie je. No išlo tu o to že nenapísal mi to jeden ale pustili sa do mňa hneď možno piati ludia! Ak by mi to jeden človek vedel povedať primerane jeho veku podotýkam "veku" a normalne poslal sem link a napisal že zbytok si už musíš poradiť sám tak to by som bral celkom určite. Ale nábeh že si hlúpy, nesamostatný, rodičia ťa zle vychovali a po par komentoch ešte aj začnú nadávať??? Tak ako čo to je? písal som už do X fór nie s tématikou kde ľudia majú svoj virtuálny svet ale úplne iné a nikdy nikto takto nereagoval! To že mám hlupe otázky viem a si to aj uvedomujem. Lenže ak si človek nevie rady s niečim dva tri dni tak to musí takto polopatisticky napísať a čaká aj polopatisticku odpoveď! No namiesto toho sa tu už tretí deň hádam s ľudmi a to poniektorý majú už 40rokov!!! 40rokov!!!! takto som sa naposledy hádal keď som mal 15 o kartičky futbalistov vonku na ihrisku! Ale už neriešim vidím že to nemá zmysel ale rád niekomu tu pomožem nato je fórum a je mi jedno kto si čo myslí....
 

kúpil som si FSpassengers - aneb sa zamysli.   3. 2. 2012 / 19:33
Létající myš   
Máš u mne palec hodně nahoru. A pokud ti co tady občas někoho, jak píšeš zjebou uvidí, že dotyčný hledal, nenašel nechápe , věř, že se pokusí pomoct. nemaj důvod proč ne, sami taky někdy začínali a byli na tom stejně, ne-li hůř.
 

Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ