FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 25. 9. 2024, svátek má Zlata Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
kúpil som si FSpassengers Jeden příspěvek | Celý strom
kúpil som si FSpassengers   3. 2. 2012 / 18:56
Mike2811
Evidentně jsi, protože máš stále problémy chápat psaný text.

1. Co děláš u sebe doma je tvoje věc a ve své podstatě to nikoho nezajímá. Jen při tom drž hubu a to hned ze dvou důvodů. Ad A - pro své vlastní dobro a ad B - protože chceme tady mít klid a nedělat problémy ostatním na fóru a především Jirkovi Masníkovi, který to tu vede.

2. I když se ti to nemusí zdát, tak tvůrci si na tom dali práci a chtěli by za svou práci taky nějakou odměnu. Nevím, jestli už jsi pracoval nebo byl na brigádě, ale asi bys taky nebyl nadšený z toho, že makáš celý den a na konci ti šéf řekne, dnes to bylo zadarmo, zkus to zítra. Co bys udělal ? Asi šel jinam, že jo. A proto na celé warez scéně platí postulát, když už se ti něco opravdu líbí, tak si to dodatečně kup, abys podpořil tvůrce v jejich činnosti. Protože jinak by už další PMDG vzniknout třeba nemuselo, rozumíme si ?

3. A tady si dostáváme k jádru pudla, možná že to teď konečně pochopíš. Nazývat debilama ty, kteří podporují tvůrce a mají dostatek slušnosti, aby za to zaplatili, i když je tak lehké to prostě stáhnout někde za pár minut, to je prostě rána pod pás. Pokud to tak udělají všichni, tak na to tvůrce kvalitních letadel může celkem rychle dojet, což se zrovna v našem odvětví (kde není tolik solventních kupců) už také několikrát stalo. Proto by sis takové narážky mohl opravdu odpustit.

No, vem si z toho, co chceš, třeba to bude mít nějaký efekt. Přeji hezký večer...
 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ