FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 22. 9. 2024, svátek má Darina Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Balík pro LKPR Jeden příspěvek | Celý strom
Balík pro LKPR   19. 11. 2003 / 08:48
Míra KV
Nevim, jak vám, ale tyto dva soubory mi mazaly část autogenu Prahy: Prag_exc.bgl a Zab_exc.bgl. Přejmenoval jsem je tak, aby neobsahovaly příponu bgl a pak už to vypadalo v pohodě - viz. dva screeny. Měl jsem akorát obavy, aby se pak nepřekrejvaly třeba dva objekty, ale po letmém přeletu jsem nic nepostřehl. Jestli už to tu někdo řešil, tak se omlouvám, ale zpět ve foru jsem nic nenašel.
img_forumn/r19936_1.jpg (500x200)
 

Re: Balík pro LKPR   19. 11. 2003 / 09:57napis
To LKPR v kompletnom baliku je len prevzate LKPR2003.zip a treba sa riadit pokynmi autora. Jedine co ten balik neobsahuje je subor silnice.bgl, ktory evidentne vadil autogenu. Ja osobne ked som odstranil tie exclude, tak mi tam ostala aj default Ruzyne.

 

Re: Re: Balík pro LKPR   19. 11. 2003 / 10:19
Míra KV
No, máš pravdu. Právě proto doma to mám všechno zvlášť jako výškové budovy, LKPR, autogen atd... . A každému dávam prioritu podle potřeby tak, aby se to nekopalo. Nejsem si právě jistej, zda ten balík něco vůbec řeší. Pokud rozbalím balík a pak stejně půl dne zkouším co a jak, tak to jsem úplně na tom stejně, jako před tím. Tím nechci snižovat práci dotyčného, který to kompletoval, možná, že dělám chybu já, ale to si nemyslim, protože to testuju v práci, kde mám čistý fsko 2004.
 

Re: Re: Re: Balík pro LKPR   19. 11. 2003 / 10:25
Míra KV
Všechno beru zpět, asi tu dělám zbytečnej rozruch. Zkusil jsem znovu dát ty dva soubory zpět a najednou ten autogen tam je, ale zpočátku jsem ho tam neměl. Tak to je opravdu pro mě záhada, jak je to možný.
Tak tímto se všem omlouvám.
 

Re: Re: Re: Re: Balík pro LKPR   19. 11. 2003 / 12:28napis
Ten balik som kompletoval JA, takze viem co pisem Tento balik ma sluzit pre ludi, ktori nemaju este nic stiahnute z Prahy. Balik nic nevylepsuje ani neupravuje, ani neriesi chyby. Je to len ALL in ONE. Funkcnost baliku bola testovana na cistej FS2004 a z LKPR som musel odstranit len "silnice.bgl" pre funkcnost autogenu. A sam si to zistil, ze to tak je, ked si vratil exclude subory. )

 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ