FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 26. 6. 2024, svátek má Adriana Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pivo Jeden příspěvek | Celý strom
Pivo   19. 9. 2003 / 15:56
Karel
přátelé,

už delší dobu přesvědčuji vaše kolegy na diskusním fóru Pandora (www.pandora.cz/conference/satcocz), že nejenom létáním se živí simptáci, ale že i pivo je třeba konzumovat. U určitého okruhu se to daří, přestože malá část se živé diskuse v restauraci U Pinkasů zúčastňuje pouze s několika litry Mattoni, ale všichni odcházejí s pocitem, že si dobře poklábosili "mezi svými". Zatím se to omezovalo na nás, "co spolu létáme on-line". Je to škoda, proto dávám informaci i sem.

Mnozí si všimli, že mezi oběma skupinami (on-line a off-line simptáků, dovolíte-li) existují průniky typu Marky Parky, PavelS, Tomáš Knaifl a další. Pokud by kdokoli z vás chtěl přičuchnout trochu k tomu, jak začít létat i on-line na IVAO či VATSIMu, není lepší příležitosti, jak si při neformálním popíjení sehnat spoustu informací. Stejně tak i pro některé on-linisty je nesmírně zajímavé pronikat do tajů FSky, tak jak to ovládají zdejší přispěvatelé.

Takže, na první polovinu října plánuji sraz pro ty, kteří jsou schopni se nějakým jednoduchým způsobem dopravit do Prahy, popít pivo či nealko a pak se zase dopravit domů. Abychom netrhali tradici, uděláme to zase U Pinkasů (excelentní Plzeň!). V průběhu několika dnů upřesním termín, čas by byl tak od 1800LOC.

Podotýkám, že se jedná o bohapustý sraz v hospodě, žádný program ani doplňkové činnosti se neplánují. Takže si neberte notebooky ani videoprojektory, maximálně nějaké zajímavosti typu nové mapy, scannery či nějaké jiné vychytávky do ruky, kterými byste se chtěli pochlubit (pěkným příkladem byl posledně PPL průkaz DČ hihihihihi).

Karel
 

Re: Pivo   19. 9. 2003 / 15:59
xWing   
Ja sa do Prahy mozem vybrat akurat tak vo FS ))
Som totiz z Bratislavy a to sa neda otocit za jeden den.
 

Re: Re: Pivo   19. 9. 2003 / 16:04
Karel
tož jasné, přestože se jedná o sraz magorů, kteří se realizují ve virtuálních hrátkách, jejich přítomnost je ryze fyzická. Což má samozřejmě aplikaci v posledním odstavci zvacího příspěvku Takže počítej s tím, že i když se vypravíš do Prahy virtuálně on-line, nebude tam ani noha, protože všichni budou fyzicky nasávat U Pinkasů

Karel
 

Re: Re: Re: Pivo   19. 9. 2003 / 16:53
OK-EUU46   
Ja bych se docela stavil, a nacucal taky nejake informaceo On-line letech. Vatsim jsem letel jednou a to ne moc uspesne.
 

Re: Re: Re: Re: Pivo   19. 9. 2003 / 16:56
Karel
ó sám Velká Benešovský Mág! Tak to si budeš moct dobře pokecat s Radkem Domínem, který lítá v LKBE u F-Airu. hihihihihi
 

Re: Pivo   19. 9. 2003 / 19:20
Martin Chudomel (OK-MAR)
Take bych se rad zastavil na pivicko. Moc zarezu na beranech nemam z on-line letani, vlastne asi jenom tri
Kdyz bude cas tak urcite prijdu.
 

Re: Pivo   21. 9. 2003 / 08:59
Latom   
Jo dobrý nábídká. Já bych taký jád pšišlá. ))

Zatím se nemohu pochlubit žádným on-line lítáním, pokud nepočítám v práci na síti s dalším takto postiženým. V Roudnici jsem sice měl tu možnost se tam na to podívat, ale uznejte, že live letadla jsou lepší.
Rád si ovšem poslechnu jaké to je on-line. Pokud dáš vědět datum s větším předstihem, tak rád zajdu na kus řeči i piva.

Jaké tam máte poznávací znamení? Vrčíte nebo máte jednu ruku stále do pravého úhlu před sebou a sevřenou pěst ? )

Bude i navigační příprava ?
 

Re: Pivo   21. 9. 2003 / 21:10
Karel
Pivo se koná 08.10.2003 od 1800LOC v restauraci U Pinkasů (Jungmannovo náměstí, kousek od Zlatého kříže, u výstupu z metra B - Můstek, východ směr Národní třída, Jungmannovo nám., z Václaváku je možno projít obchodním domem Baťa, pak je to asi 30m za roh). Když někdo vezmete GPSku, tak příště můžu zadat i koordináty

Poznávací znamení není nutné, protože ty naše kydy jsou nepřeslechnutelné. Sedět budeme s největší pravděpodobností v 1. patře (Horní sněmovna) v salonku.

Karel
img_forumn/r17305_1.jpg (500x367)
 

Re: Re: Pivo   22. 9. 2003 / 16:06
Ondra O.K.
Pres tyden su v Praze, zastavim se taky
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ