FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 23. 9. 2024, svátek má Berta Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Petice za ban pro wizardse Jeden příspěvek | Celý strom
Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 21:58
Petr Slavíček   
Přes moji nepopiratelnou slušnost, trpělivost a snahu ve prospěch wizardse krotit zde i některé prudší výlevy, nedospěl dotyčný k žádnému sebekritickému závěru a nadále plní toto forum otravnějšími a otravnějšími příspěvky.
nebudu dále rozebírat všem dobře známe chování dotyčného a za svoji osobu PROSÍM příslušného admina, aby alespoň dočasně znemožnil této osobě přispívat do fóra.
Pokud i další připojí svůj souhlas s mjí prozbou, věřím že bude vyslyšena

Wizardsi je mi líto, s blbem jako ty těžko něco pořídit.
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 21:59
Tragédie v JRD
Traged se podepisuje
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:34
FSPilot   
Jak jinak... Zamyslel ses někdy sám nad svými přízpěvky?
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:35
Tragédie v JRD
neodporujes ji? jak muze myslet psychycky nejslabsi clovek na periskopu?
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:36
Tragédie v JRD
ale k veci. zamyslel. je to vyjadreni meho nazoru. protoze na rozdil od nekterych nejaky nazor mam. domnivam se, ze banan wizarda je to nejlepsi, co muze periskop do pristich dnu potkat.

dal uz se k tobe ani k wizardovi vyjadrovat nebudu.
 

Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:38
zuNus   
me taky vsichni prali BAN , ale ban by me nenapravil , napravil mne *****TONDE*****
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:40
Lowmick   
Trikrat slava Tondemu!
jinak bych to tu asi neustal...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:42
crazy
Přesně tak, taky od té doby jsi normálním členem fóra. Měl bys tu šanci na polepšení dopřát i wizardsovi.Taky potřebuje krátkou výchovnou lekci. Sice nemá tondeho, ale bude to muset zvládnout sám. Časově omezený ban prospěje i pro zastavení průjmu - wizards má jen za dnešek přes 70 příspěvků, jejichž přínos byl velmi omezený.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:48
wizards   
Proc? Nechate na sebe štěkat od kohokoliv na foru? Vsude a kazdy slusny da Reagovat,proc se dnes u ostatnich nevyuziva soukromych zprav kdyz uz si nekdo chce zvysovat sebevedomi a dela mu to radost na ukor druhych zvetsovat vlakna? Proc to tu admin Jirka Masník asi zavedl? BAN neni reseni,reseni jsou soukrome zpravy ktere vycisti forum od veci ktere se netykaji samotneho webu.

btw: BAN neni potreba,byl a pokud cetli predchozi prispevky teto pulhodiny,moudrejsi ustoupi tudiz budu zitra a dale pouze cist a reagovat je pres soukrome vzkazy.
Pa.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:50
crazy
Kdybys to myslel vazne (soukrome vzkazy), tak jsi to mohl za posledni pul hodiny udelat uz asi 10x. Nicmene vzdy jsi znovu reagoval na forum.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:52
bumper   
Stajne jako ty a ostatni co ho tu " skolite " a vo vo vo vo tom to je
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:56
crazy
Presne tak, ale ja jsem ani na chvili nezauvazoval o vyuziti soukromych zprav, protoze mi prijde, ze je potreba vyresit kodex chovani na foru. Jinak to tu muzeme zavrit.
Uz asi 20 prispevku nazpet jsem navrhoval urcite reseni situace, vcetne nasledneho smazani celeho stromu, coz je pro forum jedina rozumna cesta.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:51
zuNus   
jeste ze tonde napsal toto -> http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=78351&lan=0&gr=0

jinak uz bych tu mel asi pernament ban , a moje psani by se jeste zhorsilo atd.
kdyz se podivam jak jsem psal je to hruza , za nektere moje stare prispevky co jsem cetl ted se az stydim,ale ted se snazim snazim at se na historii zapomene
 

Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:44
FSPilot   
Nechci se tady s tebou přít, přece jen toto fórum existuje za účelem komunikace kolem FS a né kvůli řešení problémů s členy, ale s tím tvým zamyšlením to poravdu myslím vážně. Když vezmu tvůj přístup... Pravda, co píšeš ve svém profilu:

Dovolím si citovat:

"Obcas se misto doma vyskytuji v Bohnicich, jsem totiz psychyicky nejlabilnejsi clen komunity periskopu... " až na toho smajlíka bych to viděl pravdivě, bohužel.

Svým vyjadřováním podle mě narušuješ chod celé flightsimovské komunity a TO JE TEN PROBLÉM. Zajímalo by mě, kde pracuješ. On by byl totiž zázrak, kdyby někoho s takovým přístupem vůbec zaměstnali...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:46
memorex
tak to je hustééééééé
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:47
miskinh
Ale pravda
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:46
brendon (SVK832)   
Ale traged povie raz dva razi v jednom vlakne a je pokoj. Ale wizards 20 krat
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:53
FSPilot   
Aho souhlasím, ale zase u dalšího přzpěvku naskočí totéž... Wizards sice pořád píše, ale jen do jednoho a nedělá "bordel" ve všech přízpěvcích, které se objeví. Přiznávám se, že i já jsem občas napsal nějaké ty "voloviny" a zůstaly bez povšimnutí => nikdo nereagoval, tzn. že jsem nejspíš napsal kravinu a bylo to, kdežto na jeho přízpěvky reaguje každý a pak to takto dopadá...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:50
Tragédie v JRD
Hmm.. sice Ti do toho vlastne nic neni .. ale abych ukojil tvou zvedavost, tak pracuju jako softwarovych architekt v jedne vyznamne mezinarodni softwarove spolecnosti. sefuju tymu nekolika programatoru, testeru atd. a delame (co se spolehlivosti tyce) docela kriticke aplikace pro vyznamne ceske banky. zamestnavatel si me vice nez vazi, za kazdy pul rok mi podstatne zvysuje plat + dalsi firemni benefity. ja myslim, ze na psychopata z bohnic docela slusna kariera ne?
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:01
FSPilot   
No to je... Ale je vidět, podle těch výrazů "významné, kritické, důležitý apod." že ti ty peníze a důležitost lezou až moc do hlavy. To ovšem mění situaci. U nás na malé SLZ ploše ve F-M (Frýdek-Místek) býval jeden taky tak strašně důležitý podnikatel (nejde mi o toho podnikatele, ale o tu jeho důležitost). Tak dlouho "machroval" a všem dokazoval, jak je důležitý a jak všemu strašně rozumí, až ho odtamtud vyhodili a byl pokoj. Bohužel takový pitomec, jak se jednou urazí, tak to nemá konce, just, když má peníze a začal dělat ještě větší bordel. Sice bez nějakého zisku pro něj, ale hlavně se mu asi dobře spí, když ví, jak je nám těžko a jaké problémy nám způsobuje. A to je to, nad čim by ses měl zamyslet. Už mě chápeš?

Schválně bych být tebou položil otázku, "Jaký je váš názor na Tragédii z JZD". Ten výsledek by tě určitě nepotěšil... pokud by ostatní neváhali psát svůj opravdový názor. Ale radši to nechme být...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:03
Fero
To je přesně ten problém proč vznikají tyto debaty.... toto jsou vaše soukromé problémy které byste si mohli vyřešit mezi vámi dvěma, od toho tu je to tlačítko poslat autorovi soukromou zprávu... pak se do toho zapojují další, každý se zastává někoho jiného a jsme tam kde jsme
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:06
Tragédie v JRD
Hmm... nic proti, ale z toho trosku cisi zavist (nebo nepochopeni). Aplikace to kriticke jsou, protoze na nich zavisi obchod te banky. Kdyz by ten program spadl, nebo nefungoval, tak by banka musela zavrit pobocky. Zadny vychloubani nebo neco v tom nehledej. Spolecnost je to vyznamna uz jenom proto ze je v cechach nejvetsi. A dulezitost... to se tak nekdy stane, ze je nekdo pro firmu docela dulezity .. a neni na tom nic spatnyho .)

Koukam ze jses jeste docela mladej. Az si jednou zacnes budovat karieru tak, aby jsi mohl delat to co Te bavi, a soucasne byt za to docela dobre placen, tak pochopis moznma vyznam tech slov.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:19
Kachna   
Zajímavý, ale jak to řeší tento problém?? Někdy mi připadá, že si nevidíš na špičku nosu.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:11
Tragédie v JRD
mmch.. to je uz druhy prispevek, kde se snazis naznacit, ze tu ma nekdo strachvyjadrit svuj nazor na me .. muzes mio prozradit proc by ho mel mit? nejsem zadny prominentni clen periskopu, jehoz kritika by kritizujicimu vynesla trest. po icq, nebo po privat vzkazu ocekavam vysvetleni

a nazor lidi na me? vis ze mi vlastne ani moc nezajima? kazdy ma pravo si na kazdeho vytvorit svuj nazor, stejne jako ja si ho vytvarim na jine. vim ze nekdo ma na me nazor pozitivni, nekdo negativni (v zasade i vim o kdo ma jaky) a sposute lidi jsem uplne ukradenej. nemam duvod to resit. vim s kym dobre na pivku zachlastam a pobavim se, s radou lidi si v pohode v pripade potizi poradime po icq ... a jsem spokojen.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:56
bumper   
Traged uz se tu podepsal dost, a seres me kamarade, protoze z jedne strany uznavam tve vedomosti, ktere snad opravdu mas a nemas misto mozku googla, ale nechapu tvou aroganci a tve rejpani do druhych, opravdu jses to i Ty, kdo tady to forum zadupava do zeme a neni to jen muj nazor, bohuzel vetsina lidi ma strach To sem napsat. Podotykam, ze to nemam ani tak moc spolecneho s wizardem, toho se nezastavam i kdyz jsem proti banu pro wizarda.
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   8. 11. 2006 / 07:53
Zaremba   
Jsou tací, kteří strach nemají, jen se až sem nepročetli. Proč asi?
A musím se opakovat:
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=134085&lan=0&gr=0
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 21:59
Toomitsch
Rekl si o to sam, ja jsem pro. At ma cas premyslet o tom, co tu dela...
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:01
crazy
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=134409&lan=0&gr=0
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:05
wizards   
Slusny clovek ignoruje a nevznikaji vlakna tvorici v zaveru lidi pisici tento Vas text.
Neslusny reaguje a zasíra forum,proc?
Delejte si co chcete,ja mel nazor a dotazy a to bylo rozumneno kazdym ruzne nebo neslusne.
Jsem inteligentni clovek na to abych tady sedel a trefoval se z nudy na nekoho,koho staci prehlidnout a nevznikaji potize.Jiný neinteligentni delaji na forech vetsi /bordel/...tapetovani,uplne vety bez smyslu k tematu na urcitem webu apod.
Tady prijde novacek,zepta se a dostane se mu odpoved: To si delas prdel? Slusny odejde,to same udelam ja ted protoze jsou urcity lidi co poradi,jini zase bohuzel vybusny a nechapajici...Rozumejsi ustoupi,zde nema cenu cosi se ptat.Skutecne ne.Mejte se fajn.Pa.Budu zde jen na čteni urcitych kvalitnich rad protoze jen to da foru klid

P.S.Je tezko hodnotit cloveka pres text nez jaky je skutecne v realu pokud nejde o jednu ´hru´kterou si kazdy z nas rad zahraje pokud ho bavi.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:30
FSPilot   
Já nechci a nebudu podporovat názor vyhodit zrovna tebe, ale mám za to, co jsem četl, že tvé dotazy byly položeny nesprávně. To je jediná věc. Já, ikdyž nejsem zkušený si tvé přízpěvky umím vyložit z cela jinak, než jak si je vykládají ostatní a je to tím, že sám jsem nováčkem. Když na mě někdo začne chrlit pojmy jako "lítáš přez FMC", "používáš F1view" a já něvím co jěště, tak absolutně nevím která bije, ale časem se do toho dostaneš. Nicméně tvé přízpěvky byly podávány až příliž sebevědomě na to, že nelítáš jako "v reálu". Toť asi vše. Oni lidi zde si zvykli na odbornost, protože pro spoustu z nich to je denní chléb a mají dlouholetou praxi a potom někdo, kdo příjde a zeptá se na nějakou základní "prkotinu" (např. u atomobilu kde je řadící páka nebo dírka na klíček) zkušené nepochybně vyvede z míry, ale byly tady i dotazy živené tebou trochu nesmyslně. To se radši poraď s někým přez ICQ co má většina v profilu (s někým, kdo má víc "otcovský" přístup).
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:37
FSPilot   
Dodatek (aby někdo nepochopil špatně)... N E S O U H L A Í M

viz můj poslední přízpěvek k Online pilotům
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:17
tonde   
zajímavé. Já si dovolím nesouhlasit s banánem. Je třeba věci chápat v širších souvislostech a umět číst mezi řádky. Předpokládejme, že si Wizards nedělá srandu - říká se tomu prezumpce neviny - podívejte se na jeho fotku v profilu - mnohé napoví. Ten člověk je velmi svérázný a teď proti sobě asi popudím mnoho lidí z tohoto fóra, které mám velmi rád a za mnoho mu vděčím (určitý okruh lidí ví, o čem píšu), ale Wizards má v pár věcech principielně pravdu, jen jeho styl vyjadřování je stejně svérázný, jako jeho image. Já jsem stále pro druhou šanci, pokud už jednou měl banána a byl mu zrušen, o nečem to napovídá. Už tu byl odchechtán jednou zuNus (pamětníci opět ví, o čem píšu a proč) a ač ten kluk dá celkem normální dotaz úměrný jeho věku, málokdy se mu dostane napoprvé normální odpovědi.
Závěr: nesouhlasím v této petici s banánem
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:24
wizards   
Byl mi zrusen protoze jsem slusne a rozumne mluvil textove pres ICQ s adminem tohoto webu a urcite veci si ujasnili,normalne a bez vybusnosti jako nekterych lidi zde.Proto ten zaver ze zde koncim s prispevky.Ustoupim,nedela problem,pokud to nekomu zdvihne sebevedomi,verte ze ponizovat se zde kvuli par otazkam nema smysl.Pro nikoho slusneho.Ahoj.

P.S.Zdravim vsechny se kterymi jsem si psal a pripadne pres soukrome vzkazy se problem s patricnou omluvou vyresil...kazde forum ma normalni lidi a jine.Bezne na fora nechodim,je to schovavani cloveka za heslem ktery vyrvava svoje a ponizuje druhe aniz by si urcite veci dokazal vyresit v realite.Toto je o FS2004 a FSX,o hre ve ktere si kazdy z nas radi zaletame a na tom se teda SNAD UZ shodneme vsichni.
Mejte se hezky.
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:25
zuNus   
Tak ale snad kvuli par lidem nebudes koncit s forem to niee
 

Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:27
wizards   
Ver Martine ze me to tu posledni dobou mrzi.Jsem tu dlouho,puvodne cetl...kdybych chtel delat bordel,delal bych davno ale v sobe takovy clovek s davkou bídy a ubohosti nejsem.Budu jen cist.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:32
zuNus   
njn me taky kolikrat lidi odbyli , neschopnyma kravinama atd. i ostatni , jje to tak
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:47
OK-Milda (BHA410)   
Původně jsem myslel, že už si dám pokoj, ale s tím bordelem si malinko nahrál. Nevím, do jaké míry si to uvědomuješ, ale zdravé jádro lidiček kolem péráku spolu mezi sebou komunikuje nejen přes toto fórum a tak velice dobře funguje šeptanda v kuloárech. Ty určitě víš na co narážím (ale nehodlám to veřejně konkretizovat) a několikero dalších jistě také, takže bych si na tvém místě slovo "bordel" v souvyslosti s tvou přítomností zde raději do úst nebral.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:40
brendon (SVK832)   
tonde no dovolujem si namietat. Ak si niekto nevie dat rady, tak prec . Je my to luto wizards ale ty si nevies odpustit komentar. A 30% prispevkov ktore boli napisane poslednych dnoch su od teba a 95% nulovym vyznamom. Snazil som sa byt ticho a tolerantny. Slusne som ti povedal aby si to nechal lezat. 5 minut si vydrzal a potom zas. A ked sa nevies ovladat mal by si sa liecit.
A mozno by bolo najlepsie neodpovedat. Ja uz fakt neviem co na to wizards. Snazim sa chapat ale akosi to nejde
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:45
crazy
Za to jako dlouhodobě vystupuješ na tomto fóru máš moji skutečnou úctu. V tomhle případě ale s tebou zásadně nemůžu souhlasit. Jsi člověk nadmíru tolerantní, ale tolerancí neakceptovatelného chování nepomáháš ani tomu člověku samotnému.
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:54
wizards   
S Tonde jsem probral par soukromych vzkazu a budte klidny,Tonde je v poho...Nemam na nej spatny nazor
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:09
JoseFS9
Pánové dobrý večer, náš PERISKOP je co? Je to zařízení, kterým se posádka podmořského člunu dívá na hladinu co je tam nového. Ne každý pohled je na klidnou modrou hladinu, je tam někdy také mlha, vysoké vlny a je vidět ho..., to přece patří k věci. A navíc jsou v posádce lidi i se 4 dioptriemi a zrovna si šlápli na brýle. Takže hlavně ať má PERISKOP pořád dobrou optiku a kapitánovi přejme aby plavbu s tím "všelikerým" mančaftem vydržel ve zdraví a mohl díky periskopu stále opravovat kurz na správný směr. Letu zdar!
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:20
zuNus   
TAKY NESOUHLASIM , za posledni dobu je to tu velice divneeeeeeeee s vami
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:21
Zaremba   
S banem NEsouhlasím!
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:22
Petlok
Nepodepisuji petici za ban pro Wizardse. Podepíšu až petici za návrat k tolerantnosti a přátelskému duchu na Periskopu.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:23
zuNus   
pochybuji ze nekteri lide by to zvladli , ale budis , treba to casem pujde
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:26
OK-Milda (BHA410)   
Podepisuju se pod Tondeho a Petloka. Měli bychom si vzít za své jedno jednoduché pravidlo: Pokud se ti zdá na hlavu tak to ignoruj. Tím ovšem neříkám, že by třeba wizards byl zcela bez viny, ale někdy je lépe "nechat býka vyfunět, než mu mávat rudejma trenkama před tlamou".
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:29
wizards   
Sice zajimave napsane s tim ze se miri na me ale co se tyce do logiky,na tom se shodnem viz.moje predchozi clanky s tim,ze radeji ´blbce´kdyz uz se snizim radeji ignorujte pokud by jste museli stekat a nadavat.
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:55
Kachna   
Podepisuji se pod Vás (Tonde, Petlok, Milda) Tohle nemá smysl. Vraťme Periskopu tu starou prestiž. Aby se zde nikdo nebál na zeptat na něco normálního. A také aby se mu dostalo normální odpovědi. Už mi omzeli odpovědi typu: použij vyhledávání,... Bačkoráři vědí, už jsem to jednou psal.
 

Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:06
OK-Milda (BHA410)   
Ale ono "použij vyhledávání" je také rada a často dobrá.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:08
zuNus   
ale tak zase nemuze se to rcit ze je to tak blba , samozrejme je , ale kdyby kazdej den nekdo psal tu stejnou otazku , nemyslim ze by to lidi vydrzeli
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:10
Kachna   
to je sice Mildo hezký, ale nečteš to tu nějak často? A myslím i u věcí, které se tu neřešily. A když někdo neumí anglicky, nebo neví co do googlu napsat, tak nic nenajde.
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:29
memorex
N E P O D E P I S U JI
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:41
Rozšafín Ctibum   
Hm...tak to zase ne...Tondeho mám velmi rád jako člověka, (ač tedy mé setkání s ním neměly zrovna blízko k intelektuálním seancím ) jeho názoru si vážím velice a většinou i souhlasím. Tentokrát však ne.

V historii Periskopu najdeme příkladů jako Wizards dostatek, ZuNus je krásný příklad napraveného človíčka, díky Tondemu, řekl bych. Pak tu byl ten borec, co se ztřískal na nějaký párty a pěkně se sem rozepsal (nebyl-li to také Zunus ). Všechno se dá řešit a všechno se vyřešilo banem, třeba jen krátkodobým, výchovným.

To, co tu předvedl Wizards během pár týdnů nemá v historii, co si já pamatuji, obdoby. Za mnohem menší přečiny se zde banovalo, akorát se o tom veřejně nemluvilo. Jirka Masník prostě udělal a bylo. Hmmm...over

A teď je tu dána možnost hlasování, ano či ne. Ač se to třeba někomu nelíbí, prostě to, co se stalo, se nedělá a dělat nemůže. Proto mne jakási chvilková pokornost nepřesvědčí k tomu, abych byl proti.

Podepisuji se tedy pod Petra a Tomáše a všechny co hlasují pro ban, byť jen třeba na měsíc. (Stejně má co studovat a dotazy mu za ten měsíc akorát tak vyjdou).
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:44
Lowmick   
A teď je tu dána možnost hlasování, ano či ne.

no porad je to na zaklade (a)sympatii, jak to bude resit Jirka je jeho vec, lidi muzou bejt nastvany ale to je tak jediny co muzou
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:48
miskinh
Nesouhlasím
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:48
Fero
No, jelikož toto není jediné forum které navštěvuju, tak mně wizardsovo chování naprosto ničím nevyvedlo z míry, ikdyž vím, že tady to má daleko větší úroveň.
Ale s banem stejně nesouhlasím, navrhoval bych od admina napomenutí, byly by určené pravidla, která se musí dodržovat a když by je nedodržoval, nebo by nedošlo k výraznému zlepšení, byl by ban na místě...

Jinak mezi námi, myslím že se jednou za čas pořádně pohádat není zas tak úplně na škodu
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:50
Fero
a ještě dodatek, mohl by si odpustit ten závěr Pa broučci. Myslím že je tu většina přispěvatelů heterosexuálně zaměřených a nikdo na to není zvědavej
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:15
wizards   
Spatne pochopeno...Pa broucci zni daleko lepe nez slovo ktere by mohlo popudit opet ostatni,proste slovo zklamani z Vas tady /nekterych!!!/ viz Tragedie z JZD ala inteligentni fotka Durex hovorici o charakteru cloveka
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:50
Rychlokvaška
NEsouhlasím s banem na Wizardse, ovšem podmínečně.

Podmínečně nejen proto, že existuje mnoho faktických přohřešků popsaných v pravidlech, ale hlavně proto, že pevně doufám ve změnu.

Wizardsi...na fóru máš za sebou téměř 700 příspěvků. Každý má sice právo psát cokoliv, pravdou ale zůstává, že 99% tebou napsaného textu jsou různé offtopic a jednovětné, či jednoslovné výkřiky do tmy nebo celkem nesmyslné dotazy. Zkus změnit přístup - dotazovat se na věci týkající se FSky a to až v okamžiku, kdy si po důkladném studiu opravdu nebudeš vědět rady. Já vím, že je to jednodušší se zeptat, ale opravdu hodně lidí bude opravdu hodně rádo, pokud zkusíš nejprve napočítat do desíti.

Neber to osobně, já vím, že každý jsme jednou začínali a víš sám, že se snažím pomoct. Ale dělám to jen v případě, když vidím, že to dotyčnému nebo někomu jinému pomůže a nejen zaplácne něčí nechuť, lenost, nebo neschopnost. Nejsi taky sám, kdo si tu chce vyměňovat zkušenosti a myslím že máme všichni právo očekávat trochu vyšší informační úroveň. Periskop má bohužel trochu nešťastný způsob řazení příspěvků a tak každý zbytečný dost významně zhoršuje užitnou hodnotu pro ostatní.

Zkus se prostě prosím začít chovat jako člověk, který od ostatních něco potřebuje. Dosáhneš výsledku lépe, pokud se budeš chovat rozumně.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:16
wizards   
Nebudu se ptat uz nic,proste to tady vzdavam.Mejte se fajn,budu jen cist...
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:18
OK-Milda (BHA410)   
Nic ve zlým, ale nevzdáváš to už nějak dlouho?
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:53
JM   
Ban nee, to zas budu muset mazat jednu fiktivní novou registraci od wizardse za druhou, tak jak tomu bylo když dostal dočasný ban poprvé. Navrhuju jiné řešení, které je podle mě jediné, kterým lze situaci vyřešit - 100 procentní ignorace wizardse, ať napíše cokoliv - prostě neodpovídat na jeho příspěvky. Případně když už odpověď, tak vyložene a jen věcně k FSce jako takové, bez jakýchkoliv dalších poznámek, i když by jeho otázka byla sebeblbější.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:57
Fero
geniální řešení
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:07
OK-Milda (BHA410)   
Vox dei vox populi (záměrně přehozeno)
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:19
wizards   
Jako vzdy souhlasim s Jirkou a zadam Te prosim o smazani a proste konec vetveni tohoto prispevku v touze videt to co drive Bez reakci snizujici charakter cloveka od Tragedie z JZD na ktereho zde ma spousta lidi taky nechut ale neotevrou si pusu,ci hajit sami sebe.Ne kazdy novacek ho zna.Takze budu ignorovat ja,to co se nelibi druhym,jak pises at ignoruji take a pokud poradi a maji co rict,budu rad kdyz napiseme.To je muj zaver. S pozdravem Honza
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:55
North-Wind   
V tichosti som pozoroval Wizardsa a jeho prispevky, ale myslim si ze este jednu sancu by ste mu mohli dat.
Ked to porusi,tak robte ako uznate za vhodne.
Ja som tiez nepatril medzi tych najlepsich ( vacsina ma tu poznala ako "castonsky" ) ale prisiel cas, ked som dostal rozum aj ja a prestal pisat blbosti.


Neviem ci sa aj moj hlas pocita, ale nesuhlasim s banom.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:58
Pips   
Ježiši to jsi TY ? Klobouk dolů, kdybys to teď nenapsal, nevěřil bych tomu
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 22:59
Tragédie v JRD
pic kozu do vazu .. tak tohle je pecka
 

Re: Re: Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:17
North-Wind   
mno ahoj
Takych ludi ako je momentalne wizards bolo viacej, to snad vie kazdy.
Ale dufam,ze vsetci "tvorcovia kravin" dostanu rozum skor ci neskor,ako napriklad zuNus , ja, a iny.
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:03
Tomino
a to je přesně o tom,zase vznikne strom jako...,protože někdo souhlasí z banánem a někdo ne,a jsme jako v senátu,tam je to podobné,myslím že to není o tom,souhlasit a nesouhlasit,to ví ten dotyčná sám,jesli by si banán zasloužil,jaké okolnosti tomu napovídaly které ví jenom on,a myslím,že nejsou na místě nějáké výkřiky jak od wizarde tak od ostatních.To jsou přesně ty zpusoby,kterými tyhle stromy vznikaj,myslím,že ICQ nebo jak Jirka zprovoznil tu novou možnost"odeslat soukromou zprávu uživateli" jsou přesně od toho,co tady zase vzniklo.

Tomino
 

Re: Petice za ban pro wizardse   7. 11. 2006 / 23:09
wizards   
Az ukonci nick Tragedie z JZD svoje chovani,pak se zde vratim na normalni nazory,zde tenkrat bezne zvykem se nebat cokoliv zeptat...

btw.: uz fotka Durex mu hovori za vsim inteligentnim jako clovek za obrazkem sam.
Zaver.
 

Re: Petice za ban pro wizardse   8. 11. 2006 / 08:40
maskot
Pokial mozem, nieco povedat, tak jednoducho s takymto pristupom k ludom nesuhlasim. Toto forum, nie je nikym moderovane a teda je slobodne. Vies, ze si tymto postojom porusil Wizardove prava na slobodu prejavu? Iste mlady muz ma nazory s ktorymi casto krat aj ja nesuhlasim, ale z principu mu nebranim sa slobodne vyjadrovat. To, ze si nieco take vymyslel povazujem za prejav Tvojej intolerancie a..... Povedat niekumu, ze je blb je jednoduche, ovela zlozitejsie je s tym clovekom komunikovat a pripadne ho skorigovat a presvedcit o svojich argumentoch. Ale to je podstatne tazsie ako niekomu vynadat a vystvat ho. Predpokladam, ze ma nazves tiez blbom a hodis ma do jedneho vreca s tymi, s ktorymi nesuhlasis.
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   8. 11. 2006 / 08:50
crazy
Ja bych uz tohle tema nechal mrtve. Bylo dosazeno klidu zbrani na obou stranach, takze bych to zase neotviral. Dokonano jest. Ok?
 

Re: Re: Petice za ban pro wizardse   8. 11. 2006 / 09:13
Petr Slavíček   
Protože jsem tuto debatu víceméně rozpoutal a pak šel spát rád bych jí teď uzavřel.
Myslím, že těm, kteří sledují Periskop delší dobu jsem zde znám jako tolerantní, vyzývající k mírnosti a věcnosti. I v případě Wizardse jsem to několikrát udělal.
Jeho přístup a pokračování v nastoupeném stylu nakonec vytočil i mě a vedl k sepsání této "petice".
Vlastně jsem spíš doufal, že Jirka Masník najde nějaké elegantní řešení a svojí autoritou to zklidní na všech stranách. S jeho řešením se tedy plně ztotožňuji a jestli se opravdu Wizards dokáže zdržet nesmyslných projevů na tomto foru, tak se mu zde veřejně za toho blba omluvím.
 

Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 13:05
Sněhulák   
Dnes je 8.11.2006. Aktivní seš podle profilu od 28. 4. 2005, tvůj první příspěvek je:

Kde sehnat model na PMDG? ze 17. 3. 2006. / 12:59
To znamená - malá matematika: 8 měsíců +- a celkem 688 příspěvků.....
= 86 / měsíc = 2,9+- příspěvku na den
za 2 roky = 2117 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! příspěvků
________________________________________________________Podtrženo a sečteno


Já osobně dle mého profilu, jsem tu od 3. 3. 2004 což je však kravina, protože to už dávno sem měl za sebou tvorbu první scenerie a chodím tu někdy od roku hodně dávného, min 8 let... Je to tím, že jsem tehdy jen změnil nick z pplatan na sněhulák a jaksi se vše nepřeneslo.. Ale i tak mám od 3. 3. 2004 celkem 420 příspěvků.

- Nemrhej prosím opravdu našim časem, ale spíše více i tím svým.

- Pokud napíšeš něco, prosím, přečti si to alespon 3x po sobě, oprav chyby a pak to teprve smaž, zavři okno nebo to odešli..

- Pokud napíšeš nějakou kravinu a už to i odešleš, rychle ji smaž, než na to někdo odpoví. Pak už to nejde .-(

- Snaž se psát tak aby alespoň 1/3 tvých příspěvků nám něco přinesla (rada, hodnotný postřeh apod.). Ten kdo bere a málo dává se pak často stává terčem... a také pro fórum neužitečným.. Zvláště když napíše více jak 1 příspěvek denně.

Děkuje ti Sněhulák. A doufám, že se lépe zde zaklimatizuješ a zabydlíš.
 

Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 13:26
Sněhulák   
Jo a poslední rada: Choď na SIMBÝRY.. Tam odstraniš zcela jistě názor, že lidé zde jsou jenom nicky schované např. za obrázkem Durexe...

Tímto tě oficiálně zvu i na Brněnský SimBýr. Podrobnosti najdeš ve fóru asi 3-4dny zpět.. Škoda, že jsi z Práglu a máš to "40min ATRem" .-( Tak aspoň budeš moci jít třeba na PráglBýr...
 

Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 14:30
EASY305
Teda já už vážně nemůžu odolat. Pořád nechápu vo co GO. Plně se stotožňuju s maskotem a tominem. Nejlíp je postavit senát a wizardovi naprat doživotí. Zběžně jsem si projel Wizardovi příspěvky. Já si myslím, že nejvíc vás štve to, že Wizard umí vše uvést do správných kolejí. A to asi některé štve. On si totiž na nic nehraje. Nehraje si na PANA PILOTA. On má svůj FS a užívá si to a těší se z toho. Je amatér a nezastírá to. Správně napsal, že toto je AMATÉRSKÉ fórum. Pokud je toto fórum pouze pro VIP tak ho uzavřete jen pro vyvolené a O.K. Pokud je toto fórum veřejné pak odkazuju ad. Maskot. A co se týče počtu příspěvků? WIzard - jak to tak vidím dostaneš limity. Nejspíš je bude projednávat a schvalovat nejprve parlamentn, následně senát, a pokud bude dobře tak ti to podepíše i Klaus. Já už jsem zde přestal přispívat protože mne zdejší atmosféra docela znechutila. Ale příspěvky od Wizarda mne aspoň pobavivly. Vadí mi tady přístup k nováčkům. Na každého jiný metr. Když jsem se zde snažil kolegovi obecně a jednoduše vysvětlit na co má klapky a křidélka, okamžitě zareagoval služebně starší kolega, který můj dobře míněný příspěvek ironicky nazval školičkou. Ta ironie z toho čpěla na dálku. Takže jak to je s tou slušností??? Pro někoho platí u druhého prochází bez povšimnutí!!? A ještě jedna věc zde sehrála roli. Klasický český vlezdoprdelismus a nesnsnášenkivost k jinakosti. Wizard je prostě jiný, užívá si, na nic si nehraje a co hlavně nebere se tak vážně jak někteří zde, u nichž se člověk nesmí dotknout jejich ješitnosti. Taky odporná česká vlastnost. Určitě se můžu mýlit, ale fakt by mne zajímalo kdo Wizard doopravdy je, jesli jsem se v úsudku strefil. Taky jsem si všiml že dotyčný byl sprostý, až ho k tomu někdo vyprovokoval. A když se ozval, bylo zle. A že se chce bavit a diskutovat o svém koníčku? ... Jé ho obdivuju za to, že tady za sebe tak dlouho bojoval a tím potažmo i za nás tzv.nováčky. Ono totiž nováček neznamená bez zkušeností a bez přínosu.
PS i zde se nachází hodně slušných lidí, ale když něci chci radši jim napíšu mail, než abych to psal do tohoto fóra. Nemyslíte si, že toto taky o něčěm svědčí???
Pss ZDRAVYM VŠECKY OSTRAVAKY
 

Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 15:19
skyfly
Ono by pomohlo (nielen na tomto fore ale aj v celej našej spoločnosti) občas trochu katalyzátora aby sa "ledy hnuli" v zmysle - nebáť sa pomenovať veci, ktoré sú do očí bijúce, pravým menom, napr. v tomto prípade konkrétne - kto bol onen ironizujúci kolega ? kto tu prezentuje vlezdoprdelizmus a ďalšie podobné "manýry", nech to vieme všetci jasne a zretelne, kto vytvára dusnú nekolegiálnu, atmosféru, Pokial má aspoň zbytok sebeúcty a rozumu tak pri jasnom opakovanom pomenovaní sám pribrzdí.Prečo máme stále zábrany hovoriť slušne, ale zároveň otvorene a adresne?
Myslim, že ny to bol dobrý očistec, občas si naliat čistého vína.
Ale inak v zásade súhlas s Tvojim príspevkom.
 

Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 17:14
EASY305
Tuš ja napišem ak mi zobak narostnul. Jo som jednoduchy synek z Ostravy a my tu sme všetci haviři a mame ikve tykve. U nas sa řika, že každy pražak kery je zavoZnik je hneď zavoDnik, a každy stripter je baleťakom v ND. Tak ja mojim chabym rozumom sa domnivam, že tež každy pucflek na Ruzyni je take hneť capitanom džambo džeta.(omlouvám se všem svým pražským normálním kamarádům a známým). Všetkych takych ako ty pišeš už označil už aj Wizard. Kto sa choval ako děbil tuž toho děbilem aj označil a oni sa nasrali. A o kom ja som pisal? Tuš o Pipsovi. Tem mi vysvetlil k čemu mam použivat ocas. (smerouku). Ja mu musim dať za praudu. pretože ak som skusil doma na staru zamavať mojou smeroukou tak mi dala taku prez hubu že som sa ihneď otočil kolem svojej osi. A proto v ere to dělať něbuděm. Tuš ted dufam že som bol konretni a aj ja dostanu akehosi banbana bo mam hubu něvymachanu. Kebych seděl s Pipsom v hospodě tak sa dame do rypaka a pravdu ma ten kery vyhraje. Tuš znova eště pozdravujem OSTRAVAKOCH a WIZARDA zvláště. Něnadavejtě mi bo ja som synek jednoduchy a labilni.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 17:33
pseudoMates
Inu, Ostraváci mají kratke zobaky, za to velmi dlouhé vedení, jak tak koukám..
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 17:58
Pips   
A že si zasedl zrovna na mě, tomu nerozumim.Nic jsem mu neudělal, nikam jsem ho neposlal a nic proti němu nemám
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 18:22
FSPilot   
To jsou ty takzvané životní smůly
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 18:31
Tomino
Mates,ja ti dam takovy dluhy vedeni,tož je to normalni nadavat ostravakum,važ slova bo na tebe prilitne Ostravsky cikánký geto ))))
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 22:14
pseudoMates
Kopřivnici už do Ostravy nepočítám...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 22:21
Promact
Jestli jsi si ještě nevšimnul, je tady nová kolonka "Poslat autorovi soukromou zprávu".A tohle přímo po tom volá.Tak tady nezasmrďuj.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 22:33
pseudoMates
Jo jo.. jako tenhle tvůj příspěvek taky patří do soukromých zpráv.. takže, jako bych ho nečetl, pač hrooozně smrdí..
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice - Alespoň Moje Osobní prosba na wizardse   8. 11. 2006 / 23:07
Tomino
jo,to máš si pravdu,ale nemysli si,že v Kopru tech černejch neni moc,je jich až hruza Jo sorry nesmím zapomenout poslat private massage...
 

Re: Petice za ban pro wizardse   8. 11. 2006 / 22:27
wizards   
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...myslim ze je to uzavrena kapitola,vyuzivejte lidicky prosim soukrome zpravy,dekuji.
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ