FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 6. 10. 2024, svátek má Hanuš Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
 Ovladače k PC
 Reálné letectví
 Recenze addonů
 Tutoriály, návody
 X-Plane
 Archiv aktualit
FÓRUM
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Archiv aktualit
AI traffic: Slovensko Jiří Masník  ::  13. 02. 2003
Jozef Kaffka udělal AI trafic pro slovenské letecké společnosti Air Slovakia, Slovak Airlines a SkyEurope. Ke stažení níže na stránce, nebo na http://www.flightsim.host.sk
LKPR AFD Jiří Masník  ::  06. 02. 2003
Nově ke stažení tu jsou AFD data pro LKPR od Marky Parkyho - je to verze 1.5, která je upravena pro standardy RAFCAD. Pro instalaci je nutný AFCAD 1.32. Hledejte níže na této stránce.
L159 ALCA Jiří Masník  ::  06. 02. 2003
Luboš Pavlíček mi poslal obrázek L-159A Alcy pro FS2000/2002 na které dělají s Petrem Šilovem - prý je těsně před dokončením, takže se na ni snad v brzké době můžete těšit. Letovou dynamiku odladil údajně i nynější velelitel vzdušných sil gen. Vachek, a dle jeho slov se realitě blíží tak na 80%.
Vojenské letiště Přerov Karel Kříž  ::  23. 01. 2003
Upraveno 29.1.2003

Tak jak už to bývá, pokud se něco ohlásí, tak se na potvoru nejde nějaká chyba. Bohužel, vypuštění LKPO se poněkud pozdrží, ale dobrou zprávou snad může být to, že zároveň s Přerovem budou ke stažení i další vojenská letiště.

Nová krajina: LKFR Jiří Masník  ::  20. 01. 2003
Zbyňek Pavlon udělal nejvýchodnější aeroklubové letiště v ČR v podhúří Beskyd - Frýdlant nad Ostravicí. Budovy mají fototextury a kromě letiště je obsažen i vysílač na Lysé hoře. Stahovat můžete níže na této stránce.
Novinky u Projekt Trenér Jiří Brožek  ::  20. 01. 2003
Na webu Projektu Trenér naleznete 3 novinky od Tibora Kókaie - update Zlinu Z-526F na verzi 2.2, repaint kit na Z-526F a zbrusu nový model Zlin Z-526ML (Z-526 s motorem Lycoming). Stránky Projekt Trenér jsou také ode dneška přístupné na adrese www.project-trener.tk.
Staré ankety Jiří Masník  ::  19. 01. 2003
Udělal jsem prohlížení starých anket, takže kdo má zájem, může prohlídnout ankety, které tady byly např. před dvěma lety. Dostanete se k nim přes menu vlevo LIDÉ/ANKETY.
LKPM Jiří Masník  ::  16. 01. 2003
Karel Kříž má už skoro hotové letiště v Příbrami. Jsou na něm fotorealistické objekty a co jsem měl možnost zkusit současnou verzi, tak je určitě se na co těšit.
Zlin Z-226MS v1.1 - update Jiří Brožek  ::  04. 01. 2003
Tento update vylepšuje vzhled vrtule (upravená animace a textury) a přidává tři zvukové soubory, které chyběly v původní sadě od Tibora Kokaie.

Pokud už máte nainstalovanou předchozí verzi modelu (z226ms10.zip nebo 226_22_11_2002.exe), stáhněte si rozdílový update a postupujte podle instrukcí uvedených v souboru readme.txt.

Pokud ještě model Z-226MS nemáte, stáhněte si plnou verzi instalátoru, který již obsahuje verzi 1.1. Všechny repainty z databáze repaintů tak byly taktéž updatovány aby vyhovovaly verzi 1.1. Pokud už máte některý z repaintů stažený, není potřeba znovu stahovat a instalovat novou verzi, stačí stahnout update a postupovat podle readme.txt.

Všechny zmiňované soubory najdete na stránkách Projekt Trenér (http://trener.virt.cz) nebo zde na FSP.

PF 2003 Jiří Masník  ::  28. 12. 2002
Přeji Vám všem, kteří chodíte na tyto stránky, ať se Vám v novém roce 2003 vše daří podle vašich představ a ať radostné události jasně převažují nad těmi méně radostnými. Na tomto místě bych také rád poděkoval všem, kteří ve svém volném čase, bez nároku na jakoukoliv odměnu, vytvářejí nové doplňky do FS, či ochotně odpovídají na různé dotazy v místním fóru - díky Vám je na těchto stránkách stále něco zajímavého k přečtení nebo stažení a létání ve FS se tak stává zajímavějším, reálnějším, zábavnějším. Děkuji samozřejmě také všem běžným návštěvníkům za jejich přízeň. Takže, ať v novém roce máme všichni čas na našeho společného koníčka a vývojáři ať mají čas, chuť a pevné nervy při vývoji nových věcí.
Vánoční dáreček od Projekt Trener Jiří Brožek  ::  24. 12. 2002
Jako menší (či větší :)) vánoční dáreček jsem pro vás připravil specialitku - Zlin Z-226SL Viktorie. Najdete ho ke stažení na stránkách Projekt Trener (http://plachteni.virt.cz/trener) nebo zde na FSP. Model, textury, atp. jsem spáchal já, dynamiku má na triku Jirka Chvátal a panel (stejný jako u MSka) Jirka Masník.
Oprava Pardubic Jiří Masník  ::  19. 11. 2002
Zveřejnil jsem mírně upravenou verzi Pardubic, takže kdo jste si LKPD stáhli před 19.11. a měli jste problémy, nebo vám vadilo ježdění AI letadel po trávě, tak si stáhněte tu verzi co tu je teď. Je tam přidána zapomenutá textur, AFD file pro AFCAD a opraveno zobrazování při zapnutých stínech.
Chybky v Pardubicích Jiří Masník  ::  18. 11. 2002
Jelikož se objevilo pár chyb v mojich Pardubicích, které jsem tu dal před nedávnem ke stažení, tak jsem je dočasně stáhnul a až chyby opravím, tak je sem zase dám. Chybu s černýma flekama při zapnutých stínech jsem už pořešil, stejně jako chybějící texturu na cedulích u dráhy, ale pořád mi nejsou jasný ty zmizelý stromy - kdo jste s tím měl problém, tak mě kdyžtak kontaktujte pomocí mailu (jmasnik@periskop.cz). Jinak taky jsem trošku pošoupal AFD od MS, takže už AI éra nebudou jezdit po trávě - nové AFD bude přibaleno u té opravené verze, kterou tu snad brzo zveřejním.
Update diskuzního fóra Jiří Masník  ::  07. 09. 2002
Udělal jsem mírně vylepšenou verzi diskuzního fóra. Změny a vylepšení oproti předchozí verzi jsou tyto:
  • Automaticky se dělají aktivní odkazy - stačí, když napíšete adresu začínající www. nebo http: a ono se z toho udělá sám aktivní odkaz aniž by jste museli psát nějaké html tagy.
  • Byly odstraněny chyby, které se vyskytovaly při opětovných editacích příspěvku.
  • Je možno přidávat obrázky aniž by jste je museli nahrávat na nějaký váš server a pak na ně odkazovat. Nyní stačí vybrat příslušný JPEG na vašem disku a tím starosti s přidáním obrázku končí.
  • Je možné k příspěvku připsat odkaz na vaše webové stránky.
  • Bylo omezeno používání html tagů v příspěvcích jen na určité druhy.
  • Opraveno pár drobností a trošku změněná grafika některých částí.

    Doufám, že se vám nová verze fóra bude zamlouvat a že všechno bude fungovat k vaší spokojenosti. Kdyby něco nechodilo, tak napište (jmasnik@periskop.cz) - je možné, že tam bude nějaké chybka, kterou jsem neodhalil...

  • FS2k2 SDK: Scenery SDK Tom Meinlschmidt  ::  29. 08. 2002
    A je to tu! MS uvolnil nové SDK, pořadí již patnácté, které se přímo týká tvorby scenérií. Najdete tu:
    • Autogen modifikace a generování autogenových domečků a porostů
    • Vlastní textury terénu land class a DEM data - a jak tyto texturovat
    • BGL kompilátor poslední verze BGL kompilátoru
    • BGLFP popis floating-point struktur a operátorů, používaných v BGL jazyce
    • FS2k Scenery SDK obsahuje popis a strukturu scenérie, bohužel nezměneno od FS2k
    • Terrain SDK - jak přidat poly části jako jsou silnice, řeky, jezera a pobřeží (a co železnice, tu v USA nemají ;) )
    • Taxiways markings - značky na taxiways
    Ke stažení zde.
    Gonzo
    FS Medlánky
    L39.CZ
    O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ