FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 6. 10. 2024, svátek má Hanuš Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
 Ovladače k PC
 Reálné letectví
 Recenze addonů
 Tutoriály, návody
 X-Plane
 Archiv aktualit
FÓRUM
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Archiv aktualit
Plzeň - Líně - LKLN Karel Kříž  ::  15. 06. 2003
Scenerie vojenského letiště Plzeň - Líně je dokončena a za několik dní by měla být volně ke stažení.
LKCT - Chotěboř Jiří Brožek  ::  13. 06. 2003
Pomalu, ale jistě, se ke svému dokončení blíží scenérie letiště Chotěboř. Kromě fotorealistických textur obsahuje i několik oživujících dynamických prvků, které ale prozatím zůstavají tajemstvím :)
W-3A Sokol Milan Lisner  ::  12. 06. 2003
Spolu se zjednodusenym modelem Mi24 jsem pred casem udelal i zjednoduseneho Sokola ( zaklad predelan prave z Mi24 ... ) Nedavno jsem ho zacal vylepsovat a tady je vysledek.
Krumlov a objekty pro Karlovy Vary Jiří Masník  ::  31. 05. 2003
Dal jsem tu ke stažení dvě nové scenerie. Jednak dva objekty do Karlových Varů - Thermal a rozhlednu Diana od Miroslava Adamce a pak scnerii ortofoto Krumlova, která je betaverzí nové technologie, vyvinuté ve spolupráci s Vláďou Stojem na vytváření ortofotomap malých měst, která umožňuje nepravidelné okraje a plynulé navázání na libovolný druh defaultních textur. Instalace této ortofoto je trochu nestandartní, tak si pročtěte readme.
LKPM - Příbram - Dlouhá Lhota Karel Kříž  ::  30. 05. 2003
Scenerie příbramského letiště a repainty tamních letadel.
Zlin Z-126 Trener Jiří Brožek  ::  28. 05. 2003
Pomalu vzniká model dalšího z rodiny Trenérů, tentokrát je to Z-126.
Karlovy Vary Jiří Masník  ::  28. 04. 2003
Do krajin jsem přidal mezinárodní letiště Olšová Vrata, Karlovy Vary od autorů - Milan Půta, Dan Tůma, Petr Lederer, Filip Dvořák. Stahovat můžete níž na stránce.
Textury pro GA737 - 80té výročí ČSA Jiří Masník  ::  24. 04. 2003
Martin Grivalský mi poslal ke zveřejnění textury pro GA737, představující netradičně zbarveného Boeinga, který nyní v těchto barvách létá u ČSA u příležitosti 80-tého výročí této letecké společnosti. Stahovat můžete níž na stránce.
Stěhování serveru Jiří Masník  ::  16. 04. 2003
Vzhledem k tomu, že jsem se stěhovali z jednoho serveru na druhý, tak se vyskytovaly po určitou dobu problémy se zobrazováním stránek, za což se omlouvám. Nyní by již vše mělo fungovat správně - kdyby se někde objevil nějaký problém, tak mi prosím napište. Důsledkem tohoto stěhování je i trošku neaktuální databáze, takže se nedivte, že chybí některé příspěvky ve fóru, které jste psali v nedávné době. Není to tím, že bych zavedl drsnou cenzuru, ale tím že se k nějakému datu musela překopírovat databáze.
Čtyři nové krajiny Jiří Masník  ::  12. 04. 2003
Přidal jsem do krajin čtyři nové věci ke stažení a to dvě ortofoto scenerie od Karla Dvořáka (Písek a České Budějovice) a dvě letiště (Strakonice a Chomutov). Jedno je od Karla Dvořáka a druhé od Marka Roma.
Raketové letadlo Me-163B Tibor Stilz  ::  09. 04. 2003
Vzhledem k tomu, že máme na Periskopu také rubriku o letadlech, která toho nemají příliš společného s našimi končinami, rozhodl jsem se jí v brzké době oprášit a přidat novou verzi letadla pro milovníky vyšších ryhlostí, které má své důležité místo v historii letecvtví... A řekněte sami, rychlost 960 km/h, stoupavost 60 m/s, doba výstupu kolem dvou minut (4 000 m), dostup 12000 m.. pro letadlo, které létalo zhruba před 60 lety... to jde, ne? Další obrázky z vývoje viz níže zobrazený odkaz.
Traffic pro LKPR a 2 ortofoto Jiří Masník  ::  03. 04. 2003
Přidal jsem ke stažení Letecký provoz na letišti Praha-Ruzyně od Miloslava Wolfa. Tento letový provoz byl sestaven dle TIME TABLE ČSA, stažených informací z intetnetu a reprezentuje kompletní týdení provoz ČSA na přelomu let 2002-2003. Lety ČSA jsou sestaveny tak, aby letadla byla co nejvíce ve vzduchu a nezabírala zbytečně místa u stojánek. Mimo všech pravidelných letů ČSA jsou zahrnuty všechny lety následujících společností, které operují na Praha Ruzyně: Aerlingus, Aeroflot, Air Baltic, Air France, Air Moldova, Air Ukraine, Alitalia, Augsburg Airways, Austrian Airlines, Belavia, British Airways, Croatia Airlines, EasyJet, EL AL, Finnair, GOFly, JAT, KLM, KLM Excel, KTHY, LOT, Lufthansa, Malév, Moldavian Air, Pulkovo, SAS, SKY EUROPE, SNBrusseles Airlines, SWISS, Tarom, TUNISAIR, Turkish Air, TYROLEAN.

Dále jsem přidal další dvě z ortofoto krajin od Karla Dvořáka, a to Milevsko a Strakonice. Kdo je tedy ještě nemáte stažené z jeho stránek, můžete stahovat tu.
Tábor Jiří Masník  ::  31. 03. 2003
Do krajin jsem přidal novou scenérii a to Tábor od Karla Dvořáka. Skládá se ze dvou částí - samotného letiště a ortofoto textur Tábora. Krajiny fungují i samostatně ale doporučuji stáhnout si oboje dvoje.
Andula An-2 Jiří Masník  ::  27. 03. 2003
Přidal jsem ke stažení An-2ku a to jak originál v ruských barvách tak doplněk pro něj - české textury, jejichž autorem je Zbyněk Pavlon. Ti z vás, kteří tohle letadlo ještě neznáte, tak ho určitě vyzkoušejte - stojí to za to.
Nové letní textury Milan Lisner  ::  25. 03. 2003
Milan Lisner dal k dispozici náhradu textur terénu pro FS2002 - náhrada se týká jen letní varianty, původ textur je v MS Combat Flight Simulatoru 1 a FS2000. Nové textury se více blíží realitě - porovnat rozdíl můžete na obrázku - stahovat pak můžete níž na stránce.
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ