FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 27. 9. 2024, svátek má Jonáš Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Sky-Europe Virtual Jeden příspěvek | Celý strom
Sky-Europe Virtual   17. 3. 2006 / 22:47
Dispecer007
Chtel bych vam oznamit,ze pred nami stoji dodelavky na strankach a jedna pracicka s programem PHP..Timto vas naposledy zadam..Pokud s timto programem umite a mate zajem,aby se nase aerolinky otevrely,pokud mozno brzy,prosim kontaktujte nas na skyeurope.va.aceo@centrum.cz
Opravdu potrebujeme pomoc!!Protoze,cim drive budeme moci zprovoznit zkusebni chod,tim drive najdeme chybky a odstranime je!
S pozdravem
SKY-ACEO
 

Re: Sky-Europe Virtual   17. 3. 2006 / 22:48
Rozšafín Ctibum   
PHP neni program
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   17. 3. 2006 / 23:08
Dispecer007
Aj..chybka..)..ale byl bych rad,za kazdeho cloveka,ktery by nam pomohl..Pokud mate nejake dotazy,klidne piste i na Periskopu..DIKY MOC
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   17. 3. 2006 / 23:18
Serž   
bylo by mozne mi nejak srozumitelne vysvetlit, na co nabude na ivao dalsi virtualni aerolajna? imho ti co maji potrebu byt clenem nejake uz si tu svou nasli a ti ostatni si litaji jak se jim chce
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   17. 3. 2006 / 23:39
OK-Milda (BHA410)   
Odpovím ti otázkou: a proč by nemohla být? Existuje reálná tak ať je i její virtuální obdoba. A věř, že si své zájemce určitě najde. Lidí na síti přibývá a ne všichni kteří si "tu svou" našli jsou třeba spokojeni (to nemluvím za sebe), jiní se rádi konnečně členy této ajrolajny stanou, byť si zatím poletovali jen tak "zbůhdarma". Svět a lidi se mění a vyvýjejí.
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 00:24
OLO (OM-OLI, SVK-749)
ne, este sme si poniektori tu nasu aerolajnu nenasli a prave sa na nej pracuje. SE je najschopnejsia slovenska letecka spolocnost. Mam take tusenie ze na vychodnom brehu rieky Moravy bude zaujem o clenstvo v tejto VA znacny.
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 07:58
Raduz10
Predstav si ze mnohi si ju nenasli. A ked sa pouries na IVAO kolko clenov lieta prave pod Sky Europe, preco by tieto aerolinky nemohli patrit medzi ostatne, ktore na sieti su zaregistrovane. A ver tomu, ze cim viac aeroliniek, tym vaccsia konkurencia a tym kvalitnejsie sluzby. A u Sky Europe nebudes lietat len preto, aby si bol co najvissie postaveny v rebricku registrovanych pilotov. Nechaj sa prekvapit, nebudem viac prezradzat. Ja osobne som zaregistrovany u CSA a aj tak lietam pod Sky Europe. A je vela takych jedincov. Takze otvorenie novej virtualnej leteckej spolocnosti len schvalujem a drzim palce.
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 09:12
Petlok
He he he! Nakonec když jako reál, tak jako reál - tam je také konkurence ...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:42
Serž   
akorat pocetne v realu pracuje malinko vic lidi
 

Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 00:42
Priskac   
hele a co tak sa do toho pustit sam? Ked vidis ze evidentne kazdy na teba kasle tak sa do toho pusti sam. Na nete mas volne dostupnu dokumentaciu na PHP takze kde je problem? Ked ja nieco neviem a nemam ludi ktory mi to urobia tak po: a) tak sa do toho pustim sam, b) vykaslem sa na to. A vacsinou je to moznost a) takze stiahni si dokumentaciu a mozes sa do toho pustit sam.

Este dodavam ze plna dokumentacia k jazyku PHP je tu: http://www.php.net/
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 09:36
Saludo   
Jenze ACEO se prece nebude ucit nejaky PHP
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 10:15
Dispecer007
Zkusim odpovedet na par otazek.1)Ohledne dalsi nudne aerolinie.Dokud nevis,jake budou sluzby a jak velka bude tato aerolinka a jak velke budou spoluprace,tak priste radeji se zdrz poznamek. .-)Uvidis sam.Mozna ze zacatku to bude vypadat jako trochu lepsi aerolinie,ale chce to cas!!A dosahneme toho,co planujeme(nechte se prekvapit)!
2)Ja osobne az tak s pocitacem neumim a funkci ve Sky-Europe Virtual mam ke zkouskam,sletum a temto problematikam.Tudiz si nemysli,ze jsem tam jenom proto,abych nekoho z vas zadal o pomoc.To je asi vse,co jsem chtel rict.Tudiz moje prosba dale plati a radi uvitame nove pomocniky,kterym samozrejme zajistime misto ve staffu Sky-Europe Virtual(pokud samozrejme budeme spokojeni )
Zdravim
Sky-ACEO
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 10:44
tonde   
Původně jsem nechtěl, ale už nevydržím a musím reagovat: Michale, při veškeré úctě k tomu, jak ses mi na začátku mého virtuálního poletování věnoval a co jsi mně naučil - udělejte si první pořádek ve vztazích vaší VA, rozhazujete funkce ve staffu, plánujete nevím co a pak to dopadne tak, že se vám udělají repainty, stráví se na tom přes 80 hodin volného času a člověk si dá ze všeho dohromady, že to u vás začíná nějak vztahově skřípat, pan ředitel tohleto a támhleto a nemá tolik základní slušnosti, aby za zhotovení repaintů na objednávku poslal jedno pitomé slůvko do mailu - nejsem ješita, teda jako každý chlap asi jsem, ale ne zas tak velký - ale myslím si, že přinejmenším slušné to bylo. A vzhledem k občas agresivnímu podtónu příspěvků ohledně vašich VA se ani nedivím, že i přes několik "žádostí o pomoc" se nikdo neozval....
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 10:57
Priskac   
ano, ale obecne, aspon vacsina ludi to robi tak ze mam napad, ak dokazem realizovat napad sam tak ho realizujem a nasledne zverejnim, ak nie tak sa pokusim naucit danu problematiku a skusim si to urobit sam, a ak ani toto nejde, tak zacnem zhanat ludi ktory to dokazu (samozrejme ze si nechavam aj nejake rezervy, mam nejaky zalozny plan, ak mi niekto z tych ludi vypadne tak mam nahradne riesenie.) Ale ty si to robil asi stylom, mam napad, sice ho nedokazem zrealizovat, ale zato som pustil do sveta ze to bude hotove, a az potom zacnem zhanat ludi ktory mi to urobia, boli nejaky zaujemcovia, ale ty to neurobili tak teraz neviem co dalej. Neviem, ale moc toto o profesionalite (za ktoru sa tak opieras) nehovori. To je moj subjektivny nazor. Osobne, neber to zle ale pustil si sa do projektu na ktory je evidentne nad tvoje moznosti (este raz opakujem neber to v zlom), napad je to sice pekny, ale niesom presvedceny ze si to mal az tak verejne spropagovat, lebo ako vidis mas ohlasy typu kedy to uz bude a podobne (aspon vidis ako sa citime (myslim tvorcov veci do FS) ked ich buzeruju ludia).

Inac teraz trochu mimo teba, ale ma napada ze tu nastava obecne dilema ci pri VA (virtualnych aerolinkach) kopirovat realne aerolinky - mam na mysli detinacie, typove zlozenie flotily lietadiel a podobne, alebo lietat aj na typoch ktore dane (realne) aerolinie nemaju. Neviem osobne by som bol za to lietat na tych strojoch ktore maju realne aerolinie, teda uz ked sa tvarime ze sa snazime kopirovat realitu. Toto by som mozno bral ako temu na diskusiu aj pre ostatnych ze aky je ich nazor, ci kopirovat pri Virtualnych Aeroliniach skutocnost, alebo fantazirovat (aj ked vieme ze skutocne aerolinie nikdy nebudu lietat na takych lietadlach - ci uz financnych, alebo inych dovodov).
 

Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 11:12
Hippo
Pokud budete mít repaint na A320PIC, jdu k Vám okamžitě ... tedy jen co budu mít dostatečne výkoný počítač
A proč chci k Vám ?? Sky má v současnosti nejhezčí zbarvení letadel alespoň dle mého názoru
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 11:56
Dispecer007
Ja vim,ze bohuzel CEO je nekdy trochu vic neslusnej(vetsinou).Ale jsem tady ja a uz 1000*jsem rikal,ze se muzete obratit na me!!S php jsem to zkousel a nejde mi to.A nekdy vazne uvazuji o tom,ze by ten projekt se mel zastavit.Protoze jestli to bude vypadt tak,ze se tu budou ukazovat prispevky typu to je na nic,to a to...Nikam to nepovede.A pokud nemate zajem o dalsi aerolinky,reknete my nasi pulrocni usili nechame a bude to!!!!Vyjadrete se klidne.Nema cenu,aby jsme to vsechno dokoncili a vy pak ani nemeli trochu zajmu na nase www stranky se podivat!!Proc se to tak protahlo?Vice duvodu..1)CEO je asi dost uhanel..Je to mozne..Jsme ochotni se prohodit ve funkcich!!!2)Delali na tom lide,kteri po 1.vytknuti rekli,ze se na to muzou....A skoncili!!!
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:16
Saludo   
Bych se jen zeptal - byl takový problém udělat zatím "jen" statické html stránky?
Aspoň by někde bylo vidět ono "půlroční usilí". Pro nezasvěceného to vypadá, že jste si nechali udělat od tondeho repainty, rozdělili si "funkce" a nemáte komu šéfovat
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:04
BHA125
Nou koment já už jsem tu svůj příspěvek taky už jednou napsal. A ve Staffu jsem taky publikoval a odešel jsem. Tady vám předkládám obrázek.

ŘÍKÁM tonde lepší repainty jsem ještě nikdy nevyděl.

To psal ACEO
Delali na tom lide,kteri po 1.vytknuti rekli,ze se na to muzou....A skoncili!!!

A ktomu to přidám jen jedno To že jsme se na to ....... tak to nebylo kvůli vytknutí ale kvuli tomu chování jak jste semnou zacházely.
35588 B / 600 x 450 / skyeurope3.jpg
40412 B / 600 x 450 / OMSFA.jpg
44627 B / 600 x 450 / OMSFD.jpg
38587 B / 600 x 450 / OMSFX.jpg
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:24
Priskac   
chlapci chlapci, vy ste nepochopili co sme Vam (alebo teraz hovorim za seba, co som Vam) chcel povedat. Tieto repainty su sice pekne, ale tie ste nerobili vy. Robil ich Tonde, ale repainty su iba vrchol pyramidy pri VA. Vy nechapete ze zaklad je mat urobenu filozofiu, strategiu, ciele a potom urobeny system celej VA s naslednou aplikaciu na web. A my sme Vam hovorili to ze vy sice mate repainty, ale chyba Vam system, a ten je zial zaklad. Ako som uz viackrat napisal toto co si ukazal je iba v podstate kozmeticka a vizualna cast projektu, ale Vam momentalne chyba jadro, to ktore sa neda zo ziadnej z webstranok zistit, to ktore poznaju iba zaintersovany v tej danej VA. O toto som sa snazil Vam povedat cely den.

A este k tomu nieco. Ja osobne chcem aby boli Sky Europe Virtual, aj ked popravde niesom moc zastancim tychto fiktivnych repaintov na lietadla s ktorymi realna Sky Europe nelieta, ale aj napriek tomu budem rad ked to vznikne a drzim Vam chlapci palce. Vela stastia.

P.S. pri tom ako si budete (co dufam ze este budete) prehodnocovat co vlastne chcete a ake aerolinky chcete skuste porozomyslat aj nad tym ci nelietat iba s lietadlami s ktorymi lieta skutocna Sky Europe (Tonde prepac ze som tymto padom znevazil tvoju pracu na repaintoch, su pekne, ja si iba hovorim svoj nazor na tuto temu). Podla mna ak by ste dali do stanov ze kopiruje realne ESK tak je podla mna vacsia moznost pripadna spolupraca s realnymi ESK (a navyse vyzeralo by to profesionalnejsie).
 

Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:27
Dispecer007
Podminky,jak se bude litat,budou napsany v uvodu .) Ale bude to dle realu!!Takze Airbusy atd nebudou ani v nasi Virtualni flotile!!!
 

Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:02
Mako
ja umím s části html ...rád bych pomohl ale nemám čas
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:14
Priskac   
Mako, dakujeme ze si ako niekedy su tvoje prispevky veselym odputanim od reality
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:26
Dispecer007
Vy si to vsechno predstavujete jako nejaky malinky aerolinky..Takhle,pokud tu nikdo neni na pomoc,nejak si vystacime..To,ze sem vasm rikal,ze budeme otevirat,muzete podekovat par lidem,kteri nas podrazacky podsekli..Az budou stranky hotove,pak vam to reknu.Ze zacatku to bude zkusebni provoz a bude trvat mesice,nez se opravdu vse rozbehne.Kritiku beru.A budu brat i prispevky,kde se zminite,ze chcete/nechcete nove aerolinky!!Ukazat nemuzem,protoze je vse delano po kousickach a v zaverecne fazi se vse pospojuje.Do te doby nic zde nebudeme vyhlasovat,protoze je fakt,ze se to vetsinou nejak zvrtlo.Takze bude to otazka par tydnu/mesicu anebo vubec(pokud napisete,ze jste spokojeni s tim,co mate!!)Tondemu dekuji za repainty.Ja osobne sem nevedel,ze on vubec nejake dela!!!
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:52
Priskac   
hm, poviem to mozno narovinu, asi si zistil ze Ta ma kazdy na haku. Dovody su bud ze ludia nemaju zaujem - toto by som ani netvrdil, osobne by som lietal v Sky Europe (a na IVAO aj lietam ako Sky Europe) ale dovod je asi niekde inde. Dovol mi aby som Ti to trosku popisal.

V prispevku:

http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=96495&lan=0

pises ze v podstate je vsetko hotove, robia sa iba dodelavky, tym padol si vsetci mysleli ze je to na spadnutie. Detto to iste je aj v prispevku o tyzden predtym:

http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=96210&lan=0&gr=0

Nehnevaj sa, ale mam pocit ze ty nemas ani sajnu o tom ako sa robia a spravuju weby. Na zaciatku je PHP a struktura webu, a az na konci su veci typy repaint, vzhlad a podobne malickosti. A ty nam tu teraz chces tvrdit ze to vsetko v podstate mate hotove? Sorry ale je tu viacej ludi ktory vedia, alebo by vedeli robit v PHP, ale bud ich odradza to ze ani sami neviete co chcete (tym padom ak Vam niekto daco urobi (pripominam ze zadarmo) tak s tym nieste spokojny a potom sa ani necudujte ze po prvej kritike sa Vam na to vykaslu) alebo je problem v mierne arogantnom spravani. Neviem, nepoznam cely staff Sky Europe Virtual, ale mozno sa mylim (ak hej tak sa dopredu ospravedlnujem vsetkym dotknutym dopredu) ale moj (a asi nielen) moj osobny pohlad na cele Vase ESK Virtual je taky ze partia adolescentov dostala napad a teraz hura ostatny nech nam to urobia to co sme si zmysleli. Sorry ale bez Vaseho aktivneho zapojenia do riesenia daneho problemu (a nemam na mysli len vypisovanie veci typu "prosba, hladame" a podobne sa na Vas asi kazdy slusne povedane vykasle. Vies, tento problem nieje o tom ze by ludia nemali zaujem o virtualne Sky Europe, ale problem je v niecom inom. Tak ako napisal Saludo o par riadkov vyssie, urobte to v klasickom HTML, alebo aspon ukazte co mate, ukazte to bez logovania a podobnych veci co mate, lebo zatial to vyzera ze okrem repaintov nemate nic. Ukazte aspon primitivnu html verziu stranok, ktore budu mat vzhlad a hlavne obsah "plnych" stranok, a kde budete mat nejake pravidla, ciele, co ponukate a podobne a potom sa Ti ozvu ludia ktory by mali zaujem o pripadnu spolupracu. Pokym tu mas iba silne reci tak to ostane asi iba pri sucastnom stave.

Ber toto iba ako moj osobny postoj k danej veci, ktory sa vsak nemusi zhodovat s nazorom inych, iba som si verejne povedal nazor.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual PRISKACOVI   18. 3. 2006 / 13:33
Dispecer007
Vis co,nebudeme uz nic rikat a bude to lepsi.Bohuzel to musime delat ve velkym a jsme na to jen 3.To,ze sem rikal,na spadnuti..To bylo..ALe opakovat se uz nebudu.A jestli se ti zda,ze kecame,tak prosim..
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual PRISKACOVI   18. 3. 2006 / 13:46
Priskac   
Ukaz co mas, ak ukazes, napisem Ti verejne ospravelnenie, dovtedy to je stale tam kde to bolo. A apropo, pozri, ja si svoje projekty robim sam, takze argument ze ste na to traja je trocha irelevantny.

howgh, skoncil som
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 13:51
Dispecer007
Tak dobre...Nic o nas neuslysite do te doby,dokud nerozbehnem zkusebni chod.Stale tu cekam na vyjadreni,jestli chcete/nechcete nove aerolinky.Udelal jsem chybu,ze jsem vubec neco publikoval,protoze vsichni vetsinou delaji vse potaji a pak zverejni!!A jeste jedna vec..KOLIK CASU TRVALO VYTVORIT CSAV??
 

Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 13:58
Marky Parky   
Zrovna tohle je otázka, která by IMHO měla zajímat každého potenciálního tvůrce VA. Rozběhnout ČSAV do stavu v jakém jsou dnes byla záležitost, pokud mě pamět neklame, dlohá několik let a právě její budování, hlavně v začátcích, bylo poznamenáno podobnými chybami jaké momentálně postihují Sky Europe virtual. ČSAV už ale momentálně naplno běží, porodní bolesti má davno za sebou a funguje - ale jak říkám, trvalo to několik ne měsíců, ale let, než vykristalizovala do dnešní podoby.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:01
Marky Parky   
A když to ještě zmiňuju, tak vezměme další dva úspěsně VA projekty v čechách - CVARS a BHA - a zde nezbývá než přitakat Priskáčovi - základ úspěchu je jít na veřejnost s již hotovým a fungujícím základem.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:10
kuma   
IMHO a neštětit se, když někdo zkušenější trochu postrčí tím správným směrem... Jako zcela nezúčastněný pozorovatel trochu nerozumím argumentu "musí se to udělat a jsme na to jenom 3..."
P.S.: Držím palce, aby se SkyE-V rozběhly ke spokojenosti uživatelů i tvůrců co nejrychleji...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 13:58
Priskac   
Vytvorenie CSAV trvalo dlho, ale zasa vies rozdiel je v tom ze oni na rozdiel od Vas to urobili tak ako si to napisal robili to v tajnosti a nepisali sem ziadne veci typu akoze davaju posty v staffe a podobne veci ktore nikoho v podstate nezaujimaju, proste mal si dat normalne inzerat ze zhanas sikovnych ludi co vedia robit v PHP a tym by to skoncilo, a nie tu kazdy tyzden rozdavat posty v staffe, a oslovovat ludi minimalne v stadiu ze vam to uz funguje a mate xx ludi co u Vas lieta. Niekedy by neskodilo trosku skromnosti. Cely problem bol v tomto, v nicom inom. A zial ale musim to skonstatovat ze vdaka tomuto celemu si odradil zopar ludi, to len tak btw.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:04
Dispecer007
Dekuji Filipe za odpoved.O neco podobneho se budeme snazit i my!Je pravda,ze sem zachyboval.Beru to!A chyby neopakuji.Jeden clovek se mi uz ozval a moc mu za to dekuji.A jak jsem psal,pokusime se byt konkurenci CSAV..Timto taky podotykam,az rozbehneme zkouskove obdobi,at nikdo nepise,ze se to nepodoba CSAV..Bude to otazka mesicu a zdokonalovani..Tudizokud by mel jeste nekdo zajem,ozvete se i zde na Periskopu.Budeme radi.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:10
Priskac   
Ako, odporucam Ti najprv si sadnut, myslim ten Vas staff a pozhovarat sa najprv a povedat si zakladne veci, celkovu filozofiu co vlastne chcete, ake mate ciele, moznosti, a podobne veci, a to este predtym ako date niekomu robit stranku a vlastne celu chrbtovu kost celeho webu, lebo viem z vlastnej skusenosti ze nic nevie nastvat autora, resp. cloveka co to robi ak mu zmenia cely princip vtedy ked to uz ma hotove. Proste najprv si sadnite a pozhovarajte sa o tom a nehajte si veci ulezat v hlave. Az potom nieco rieste, a popripade sa opytajte ludi ktory si este pamataju ake mali chyby ostatne virualne aerolinky aby Vam ich povedali aby ste sa vyvarovali tych istych chyb este na zaciatku.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 15:34
tonde   
Vydržím hodně, ale to už je na mne moc - slibuji, že dál už reagovat nebudu, ale musím teď napsat "svoje" a jak se znám, bude to dlouhé.... Když jsme zakládali Red Devils, makalo se na tom v naprosté tajnosti 4 měsíce, desítky mailů mezi 6ti, slovy ŠESTI členy - malá, uzavřená skupinka, desítky hodin na ICQ a TS, formulace toho, co vlastně chceme - první se udělala koncepce, potom se jelo dál. V jeden den se oznámil oficiálně vznik Red Devils, byly hotové repainty, stránka, kterou dělal Už přistávám? v hodinách, kdy normální lidé spí (rozumněj od půlnoci do pěti ráno, potom s červenýma očima do školy a v noci opravovat na základě mých - a nejen mých - připomínek), screenshoty atd a nikdo o ničem nevěděl. Že se to teď zastavilo, je, bohužel, dáno dobou, každý má práci, někteří rodinu, dva členové měnili zaměstnání - to není jednoduchá záležitost, oba mají rodinu, já mám teď taky cekem dost problémů, které mi zabraňují věnovat se koníčku, je to činnost, které se věnuje - ne věnuje - OBĚTUJE VOLNÝ čas a VOLNÉ finanční prostředky, mně to připadá, že nemáte představu o tom (myslím teď "Staff ESK"), co to vše obnáší, založit VA, zvlášť v takovém rozsahu, v jakém plánujete. A kromě členů Red Devils musím vzpomenout i nezištnou pomoc Phantoma, bez kterého by naše registrace neproběhla tak rychle a relativně - z mého pohledu - jednoduše, jak proběhla. Byl jsem trošku vtažen do přípravy Sky Europe Virtual, to asi z mých příspěvků vyplynulo, ale co bych tedy já, jako páprda udělal - a teď to řeknu na plnou hubu a stojím si za tím a řeknu to tomu člověkovi kdykoli do očí, ať má 15 nebo 60 let - OKAMŽITĚ bych vyhodil tzv. ředitele SKV či ESK, či jak je oficiální zkratka, ten člověk na to nemá, aby řídil takový projekt. Mnozí tu máte negativní názor na Dispečera007, podle mně to má v hlavě víc srovnané, než mnozí jeho vrstevníci - i když, upřímně řečeno, ne všechny jeho reakce já osobně schvaluji, i když se snažím akceptovat fakt, že je pod tlakem..... To, že jeho vystupování je občas jaké je, je dáno i věkem, i pubertou, či pospubertou - já jsem v ní dodnes - (Michale, soráááč) i tím, že konkrétně Michal tomu asi věnuje hodně času (a nejen Michal, musím vzpomenout i ESK125) a občas jsou to zoufalé výkřiky do tmy, znám to, když já měl v hlavě mnoho nápadů na Red Devils a chlapci neměli čas, taky jsem byl nervozní.
Závěrem: držím chlapcům palce, aby se jim to podařilo, i když si stále myslím, že nemají ani šajnu o tom, do čeho se pustili a že udělali zbytečný humbuk okolo. A deset klobouků dolů před tím, co dokázali vytvořit chlapci z ČSAV a z jiných funkčních VA!!!!! Jak bylo psáno - měsíce a roky práce, a zadarmo.
Toť můj demokratický názor, howgh!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 15:47
Dispecer007
My vime,do ceho jdem.A vime,ze to bude stat jeste hodne prace.A vim,ze jsem udelal chybu,kdyz jsem zacal neco rozhalsovat predcasne!!Ale docela me mrzi,kdyz nejaci panove(nemluvim o Tondem)misto toho,aby se snazili pomoct anebo kdyz nechteji,aspon nic nepsali,tak se snazi jeste co nejvice ponizit nase budouci jmeno!!!A jestli si myslite,ze na to nemame,REKNETE TO KONECNE!!!MY TOHO NECHAME!!!A ne,abysme tu jeste na tom pracovali a vy pak psali neco podobneho,jako ted!!!Tak se vyjadrete a my toho nechame!!!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:05
Ondra K.
Jestli na to mate nebo ne,musite vedet sami.Ale,myslim si,ze zakladem kvalitni VA je spolehlivy a schopny tým lidi,kteri si rozumi a drzeji spolu jak nejvic to jde.A tohle bude asi vas problem.Aspon tak soudim dle toho,co jsem tu cetl.Nedomluvili jste se...

My (ČSAv) jsme se byli ve stejne situaci.Nemeli jsme cloveka,ktery by byl schopen vytvorit a spravovat web na vyssi urovni.K dispozici jsme meli provizorni web,za ktery jsme byli radi.Jednoho krasneho dne nas sam od sebe oslovil clovek s tim,jestli nechceme pomoci s webem.A jak to dopadlo? Staci se podivat na nas web.Tim chci pouze rict,ze nema smysl tyto lidi hledat takovym zpusobem,ze v kazdem prispevku bude "hledame toho a toho,potrebujeme to a to,budeme radi za kazdeho" apod.Tohle to ty lidi spise odradi.Aspon ja si to myslim...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:10
Dispecer007
Mas pravdu Ondro..My 3 drzime pohromade a je chyba,ze CEO,ktery to organizoval,nevedel,co presne chce..Ale vse se zmenilo.(Nastesti)Tudiz budem radi,kdyz budem postupovat jako vy CSAV..A k Romanovi:Kdyz sis nerozumel s CEO,daval jsem ti prace ja.Na jednu blbou frcku jsem cekal 2 tydny a to jsi jeste rekl,ze se na to muzes..Kdyz jsem ti rekl,kde to ma maly chyby!!!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:14
BHA125
ha ha ha. Dobry příspěvek. A to proč jsem odešel dost dobře víš nebudu poslouchat na konferencích takové blbé kecy a na to žes čekal na 1 blbou frčku 2 týdny tak si uvědom že jsem v 9 tříde a 1) bylo pololetí 2) čekaj mě příjmačky. Tak se laskavě michale uklidni. Ale já jsem si rozuměl s CEO ale jen do té doby než jsem toho začal mít dost a řekl jsem konec.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:22
tonde   
Ne, to se skutečně už nedá.... Romane, psal jsem ti to do ICQ, nedá se mít hned všechno, lítal jsem s MiGem, ale postup na něj trval 4 roky, a nebyly to roky lehké, kdy už si dnešní mládež uvědomí, že nelze mít všechno hned? Či jsem skutečně tak starý, že to nechápu? Dva týdny čekat na frčku a být vytočený? Proboha, proberte se už!!!!!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:42
Tomino
Proboha kluci,Vy jste se uplně pomátli nebo co???Už toho tady nechte a běžte si to vyříkat na ICQ nebo podobných nesmyslech,nemusí přece celá konference vědět detaily vašich zporů.opravdu se to nedá už ani číst,a myslím,že nejsem sám,je fakt,že mě nikdo nenutí to číst,ale když neco rozečtu do půlky,tak se to asi dočíst musí.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   19. 3. 2006 / 13:47
pseudoMates
Tonde, já se obávám, že je to dnešní dobou... Onoho "blahodárného" kapitalismu. (tím ani náhodou nepropaguju komanče) Je to doba, kdy se rodiče neustále pachtí za penězi, čili od rána do večera v háku, tudíž na PZ (parchanti za**aný)nemají čas. No a adolescenti prostě tráví volný čas tak, jak ho tráví. V lepším případě sledováním TV, která nám na všechny způsoby předhazuje způsob života, kdy jsou všichni ti nejschopnější, každý má sebevědomí až do nebe a slovo "nejde" v Americe neznají... Takže Tě můžu uklidnit, že páprda nejsi (resp. jsi, ale to je jen detail) a nejsi sám, koho tohle točí... Jenže s tím asi nic neuděláme.. Jen doufám, že se mi povede takhle moje děti nevychovat..
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:23
Dispecer007
Jo?Zamysli se nad tim,co jsi na konferencich delal ty v posledni dobe...2.vec.Opravdovy konference jsme delali bez tebe,bcs praci jsi mel a tu,co jsme probiraly,jsme resili sami!!!Takze se uklidnovat nebudu!A myslim,ze to ukoncim vse taktoalsi informace,ktere podam,budou pri zverejneni chodu(zkusebniho),podminky,jak jsme to vse vedli,se take zmenily.Jeden clovek se mi ozval na pomoc,tak je to dobre.Jen bych docela rad na zaver slysel pozitivni slovo,ze se alespon pak podivate a ozkousite nase aerolinky.Protoze,pokud vite dopredu,ze ne,nema to cenu otevirat..A Romane:Trochu ses preklepl..Tu zpravu o tom,ze se vynasnazis,abychom aerolnky neotevreli(asi mela byt urcena nekomu jinemu..)odeslals omylem i mne!!Takze podotykam..Takove jsme meli lidi,kterym jsme meli verit..Kteri po opusteni zacnou rikat,ze se vynasnazi,aby nam to nevyslo!!!Takze za par dnu/tydnu/mesicu zatim naslyste!!!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:22
Saludo   
Jak psal Filip, trvalo to roky. Pokud si pamatuju, vstávaly podruhé z popela prvních ČSAv skoro rok, ale měli alespoň ten statický web, kde sporadicky informovali o tom, co mají v plánu, kdy apod.
Normálně sem a na pandoru dali prosbu o pomoc s webem, aniž by dětinsky rozhazovali pozice ve staffu nebo dokonce "ochotu pozice měnit"
Např. se vždy snažili spolupracovat i se skutečnými ČSA, budete mít něco takového taky?
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:27
Dispecer007
Nech se prekvapit..¨,,DETINSKY"uz rozhazovat nebudem..Z popela a kritikou taky budem zacinat..A verim,ze budete mit poznamky i po otevreni..Ale z toho duvodu bychom pote potrebovali vase rady,co vylepsit atd..O spolupracich atd mluvit nebudu.Az otevreme,budete kazdy mit moznost se vyjadrit o upravach atd..Budeme radi,kdyz se i k nam pridate.Ale bude to take zalezet na vasich radach,co by dle vas chtelo vylepsit!!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:34
Saludo   
Tak držím palce
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:36
pseudoMates
))))))))))))))) máš bod..
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:22
anatolij   
LOL, Mako nezklamal
 

Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 12:54
Hippo
A co pro stránky využít nějaký free redakční modul ?? Je jich plno - Mambo, PHP Nuke, United Nuke ... a plno dalších.
Já dělám stránky v UnitedNuke - www.sob.hippocz.net a jde to. Mohl bych s ním poradit, popřípadě pomoci naistalovat. Jednoduché rychlé levné ...
Pokud máte zájem pomůžu ... pokud bude čas a síla myslím že pár hodiny týdně bych tomu věnovat mohl. Jen tak pro radost
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 13:41
Sooxer
to je sice dobrý nápad, ale všechny RS jsou určené k publikování článků a tomu podobných věcí a já bych to stejně musel upravit a to sice tak, že prakticky všechno. Skutečný důvod, proč to celé vázne jsem zde již jednou psal.
 

Re: Re: Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 15:52
Serž   
america's army jsem hral celkem aktivne
pak prisla czech army a nebylo kde a kdy hrat a ted jsme od sponzoru dostali battlefield2 takze zas na AA neni cas
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 14:55
bumper   
Ty musis byt nejaky kouzelny skritek, to jinak neni mozny, ted si me tak rozesmal, ze jsem zapomel na ty hadky co jsou nad tim nahore ... oooo diky tobe Mako ze tu jsi skoda ze nemas vic casu, vytunil bys jim aerolinky a bylo by po hadkach
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual   18. 3. 2006 / 16:43
Orbith AVP4MP   
tak proč sem píšeš,že umíš HTML(a to jen z části),když nemáš čas.Musíš přeci pracovat na RejpantechNe promiň,ale já sem taky nepíšu,že umim HTML(A to skoro vůbec viz mé stránky)protože nemam čas a ani chuť pomáhat s VA Sky Europe.To radši pomůžu nějakym VFRaáckym VA,protože o to mam zájem,chuť a hlavně pomáham jen s věcma,který umim.Tvý webový stránky jsou btw velice obsáhlé
 

Re: Sky-Europe Virtual - zamyšlení   18. 3. 2006 / 19:32
j.s.
Dávám svůj příspěvek sem, neboť celý thread už je poněkud nepřehledný a moje reakce se týká obecně několika příspěvků zaráz.

Juknul jsem sem zcela náhodou a musím zlomyslně říci, díky chlapci, výborně se bavím. "Flejmy" již neplanou jako dřív, lidi už se asi tolik nehádají nebo co a člověk je vděčný za každý thread, kde to žije a kde planou vášně. Zase je co číst.

A teď vážně.

Je třeba si uvědomit, že virtuální aerolinky jsou službou. Službou pro zákazníky, kterými jsou virtuální piloti. Vedení aerolinek vymýšlí zajímou činnost pro piloty, oplátkou je mu uznání pilotů-zákazníků, zvyšující se prestiž v komunitě a následkem toho i rostoucí počet pilotů.
Kdyby mě zastavil na ulici chlap se slovy, že tam chce zřídit pekařství a ptal se mě, zda budu mít o jeho výrobky(které budou samozřejmě skvělé a za výbornou cenu) zájem, protože jestli ne, nemá cenu se s tím dřít, protože za rohem je již fungující pekařství, asi bych se mu vysmál a ponechal ho jeho osudu.
Z toho plyne, že není dobré ptát se potencionálních zákazníků, zda o službu stojí, jinak u nich ztratíme vážnost. Mnohem lepší je nabídnout hotový produkt, který bude pro zákazníka zajímavý.

Kdybych šel za měsíc stejnými místy, již kolem zařízeného pekařství, a tentýž muž by mě žádal, abych mu pomohl péct rohlíky, protože on to neumí a jestli mu nepomůžu, tak ty rohlíky nebudou a já si je nebudu moct koupit, myslel bych si o něm, že je blázen a nechal bych ho jeho osudu. Pokud by mě na odchodu ještě chytil za rukáv a řekl, že mě naposledy žádá o pomoc, že ji opravdu potřebuje a čím dřív mu pomůžu, tím dřív si budu moci koupit rohlíky, zřejmě by mi ho bylo i líto.
Z toho plyne, že není dobré žádat zákazníky o pomoc, jinak budeme divní a vzbudíme maximálně lítost.

Když si někdo neuvědomuje tyhle základní věci, měl by si uvědomit alespoň to, že když buduje virtuální společnost podle společnosti skutečné, měl by se chovat tak, aby nepoškozoval její dobré jméno, pokud je ona společnost má.
Nikoho nezajímá, zda se za vedoucími činiteli virtuální společnosti skrývají vysokoškolsky vzdělaní kmeti nebo děti školou povinné. Když se někdo chová jako rozmazlené dítě, neomlouvá ho ani nízký věk. Lidé soudí podle skutků, nikoliv podle věku.
Být ve vedení skutečné Sky-Europe, napsal bych svým virtuálním kolegům, ať svého snažení neprodleně zanechají, protože bych velmi nerad, aby si jejich virtuální společnost náhodou někdo nespojil s tou mojí.

Jestli si duchovní otcové Sky-Europe Virtual chtějí zachovat dosavadní přístup k věci i styl jednání s lidmi a i nadále chtějí vyvolávat smích, pláč a dojem, že spadli z Marsu, doporučuji změnit název na "Parlament ČR Virtual", či něco podobného. Tam to bude zcela na místě.
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual - zamyšlení   18. 3. 2006 / 19:53
tonde   
ne do kamene, do zlata vytesat tento příspěvek a každý den po ránu a večer před spaním si číst.....
 

Re: Re: Sky-Europe Virtual - zamyšlení   19. 3. 2006 / 14:04
kuma   
HOWGH !
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ