FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 27. 9. 2024, svátek má Jonáš Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
casopis Airliners World Jeden příspěvek | Celý strom
casopis Airliners World   15. 7. 2004 / 22:39
Totti10
Vim ze tohle forum neni urceni pro inzerci a podobny veci (ale opravdu nevim kde jinde bych se ptal), jenze ani po nekolikadenim behani po Praze jsem neobjevil nikde tenhle casopis prodavat :-/ Chtel bych si ho predplatit a nechat posilat, jenze nez vysolim tolik euro, chtel bych si ho nejdriv shlidnout v realu. Znam ho akorat z reklam, internetu a z vypraveni. Nemate nahodou nekdo z vas par cisel tohohle casopisu na prodej?

Budu ted na nejaky cas pryc, takze jestli se tu objevi nejaka odpoved, tak mejte strpeni, urcite se do konce cervence ozvu.

Diky moc
 

Re: casopis Airliners World   15. 7. 2004 / 22:54
tomfis   
Cau mam jedno jediny cislo, asi 2 roky stary, prijde mi to jako docela dobry casopis ale v prepoctu na nase dost predrazeny (pro anglicany je malickost zaplatit 3.30 libry, jenze na nase to je jina, navic postovne, no nevim, asi by to chtelo ve vice lidech - samozrejmne myslim vic casopisu - ne jeden pro vsechny aby se to postovne aspon trochu zredukovalo). Jinak kdybych mel scaner poslal bych ti vzorek (par stranek) ale nemam ho (nicmene mozna se k nemu dostanu tak zkusim par stranek sejmout ) Nicmene jedna vec se mi na tom casaku libi, a to je to ze jsou tam clanky opravdu o aerolinkach z celeho sveta (asi proto Ariliner World ) - neni teda omezen jen na UK a zapadni zeme), napr. v tom mem cisle je clanek i o csa (nakup emb 170) + dvoustranka plna hezkych shotu z bratislavy, takze tak (bydlet v anglii, tak mam sbirku vsech cisel .))
 

Re: Re: casopis Airliners World   15. 7. 2004 / 23:04
Totti10
Je - tak rychlou prvni reakci sem ani necekal No ja sem koukal na jejich stranku a rocni predplatny je tam asi 64 EURO, coz se mi zase az tolik nezda (kdyz pocitam postovny tak kolem 50 Kc). Jinak diky za informace - jenze je to prave akorat to co vsude ctu (ze je tam spousta informaci prave z celyho sveta i evropy) , jenze bych si to vsechno chtel hezky "osahat" v realu

P.S:kolik stran ma jedno cislo? ...... a jak je to s pomerem text/obrazky ?
 

Re: Re: Re: casopis Airliners World   15. 7. 2004 / 23:30
tomfis   
Cus,

tak to cislo co mam ja (september 2002) ma 83 stran + je k tomu hezka 23 strankova priloha (Global alliances - informace o aliancich ve svete, udaje o kazde aerolince v alianci, historie + pocet letadel), jenze tahle priloha byla asi jen v tomhle cisle, ale verim ze sem tam tam nejakou podobnou behem roku urcite davaj. Co se tyka obrazku tak napr. u nejake recenze (napr. v me, cisle o uvedeni A340-600 Virgin Atlantic) zabiraj tak 50 - 70 proc. stranky,ale jsou good. (stranka je ale vyuzita na maximum, pac napr. obrazek letadla je orezany a text je vsude kolem nej

Jinak reklam je tam pomalu, vetsinou spis nabidka jinych casopisu z edice Key publ. nebo videokazety, takze to neni zadny brak plny reklam , jinak uprostred byva plakat (to jen tak pro informaci )
 

Re: casopis Airliners World   18. 7. 2004 / 04:33
Aleš Jungmann
Tak to s tebou cítím - já taky celej natěšenej behal po renomovaných tiskovinách (Relay....) , ale kde nic, tu nic.
Paní v budce na LKPR ale slibovala......

Aleš
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ